Clanak

Mirela Kralj
11 svi 2016 01:06:00
22892 views

Mjesto: Senj
Godina rođenja: 1998.
Zanimanje: Učenica
Visina: 171cm
Hobi: Ples

SPORT
TALENTINTERVJUMULTIMEDIJAMODELINGUKUPNO
-10
50
-
1070

 

Zašto želim biti Miss Hrvatske: O tome sanjam cijeli život i pratim sve izbore odkada znam za sebe.

"Moje ime je Mirela Kralj, imam 18 godina i rodom sam iz Senja. Zbog obiteljskog posla živimo u Zagrebu i uspješno pohađam Nadbiskupsku klasičnu gimnaziju. Nakon što završim srednju školu želim upisati Arhitektonski fakultet i nakon završene arhitekture završiti i dizajn interijera.

Slobodno vrijeme najviše volim potrošiti na druženja u prirodi s obitelji ili prijateljima. Osim druženja u prirodi imam veliku strast prema filmovima, tako da kada loše vrijeme spriječi druženje u prirodi ne može spriječiti i gledanje dobrog filma. Savjete za dobre filmove dobijem često od svojih sestra s kojima se slažem kao mačka i pas, ali kada jedna od nas tri ima problem uvijek smo sve za jednu jedna za sve. Moji roditelji su mi najveća podrška u svemu i uvijek mogu računati na njih. Rođena sam kao živahno dijete s toga pa sam se bavila od umjetničkih sportova do borbenih sportova, ali jednome sam se uvijek vraćala plesu. Plesom se bavim od svoje 3 godine i uživam u njemu.

Zadnje 4 godine bavila sam se modelingom i nosila veće revije u Zagrebu.

Nadam se da ću i na ovome izboru upoznati još mnogo zanimljivih ljudi. Radujem se svakom novom izazovu ispred mene i spremno ga očekujem."

U finale izbora Miss Hrvatske 2016. Mirela je ušla kao prva pratilja nakon što Miss Ličko-senjske županije Dolores Džolić nije mogla sudjelovati zbog neodgodivih obveza.
Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari