Clanak

Galla Gomerčić
11 svi 2016 01:07:00
16593 views

Mjesto: Čazma
Godina rođenja: 1991.
Zanimanje: Dizajnerica interijera
Visina: 165cm
Hobi: Pjevanje

SPORT
TALENTINTERVJUMULTIMEDIJAMODELINGUKUPNO
-30
-
30
-60

 

Zašto želim postati Miss Hrvatske: Oduvijek sanjam da ću postatit ambasadorica ljepote u svom punom smislu. Ujedno se radujem upoznati ostale natjecateljice, predstaviti se ljudima iz političkog i kulturnog života moje županije.

"Vođena vjerom kako svaki covjek zasluzuje zivjeti svoj san, od malih nogu znam smjernice koje slijedim u izgradnji vlastitog. U središtu mog sna nalaze se glazba, kreativnost i smisao za estetiku. S 7 godina upisala sam glazbenu školu i satove pjevanja te je ljubav prema glazbi započela i kroz dječji festival u Bjelovaru. Nakon završene Osnovne skole u Čazmi sa nepunih petnaest godina upisujem Privatnu umjetnicku gimnaziju u Zagreb, temeljito i marljivo ucim jezikom umjetnosti koji mi otvara vidike, a koristeci sva cula ucim o svijetu najvise kroz povijest umjetnosti tj. slikarstva, ujedno ucim osnove iz tehnika plesa, glume, ali i filma. Inspirirana dostignucima i razlicitim umjetnickim smjerovima koji se javljaju u 20.st., a posebice onima s podrucja arhitekture upisujem Talijansku školu mode i dizajna gdje završavam smjer Dizajn interijera, s vizijom i idejom o unutrasnjim prostorima koju su uređeni po pravilima struke, no ujedno prilagođeni pojedincu do mjere u kojoj se on moze poistovjetiti sa pomno stilski odabranim namjestajem i optimalno iskoristenim prostorom samog interijera. Planiram zavrsiti master class na IED-Istituto Europeo di Design u Milanu. Pjevanjem, radom na autorskim pjesmama, posvećivanjem predstava obogaćujem svakodnevicu, a jazz je glazbeni smjer uz koji se najradije opustam. Sloboda kao temeljna vrednota pruza mi da svakodnevno otkrivam nova podrucja svojih interesa, ne zaboravljajuci da se uz odgovornost i predani rad ostvaruju rezultati. Punih 25 godina obitelj i ljubav u kojoj sam odrastala su najvazniji oslonac i putokaz na kojem sam neizmejrno zahvalna, stoga se zalažem i trudim zaštiti one kojima su nedostajali blagostanje obiteljske podrške, obiteljskog doma. Načelo pravednosti, plemenitost, kao i smisao za humor sluze kao pomagala kojima prelazim sve prepreke, a zdrav duh odrzavam i zdravim tijelom laganim jutarnjim tjelovjezbama i tenisom koji odigram s prijateljima. Neizmjerno sam ponosna na svoj maleni grad Čazmu, zavičaj s bogatim povijesnim statusom i miran život koji pruža netaknuta priroda na svega 50km od glavnog grada, te stoga mogu reći kako vec sada zivim svoj san u nadi da će svijet prepoznati raznolikost koju stanovnici moje domovine uživaju. U konačnici, umjetnost nas sve spaja u jedno."

U finale izbora Miss Hrvatske 2016. Galla je ušla pobjedom na županijskom izboru Miss Bjelovarsko-bilogorske županije 2016.

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari