Finalistice 2023.

Izbor za Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2023.

Miss World CROATIAFinalni izbor za Miss Hrvatske za Miss Svijeta u Zagrebu održat će se 27. studenog 2023. godine u prostoru STIL EVENT na Zagrebačkom velesajmu (Američki Paviljon 13).
Predstavit ćemo 12 prekrasnih finalistica koje se bore za laskavu titulu Miss Hrvatske koja će predstavljati Lijepu Našu na 72. svjetskom izboru.

Finalistice izbora Miss Hrvatske

Leona Maroši

Leona Maroši nam dolazi iz Požege, ima 23 godine, završila je srednju medicinsku školu u Pakracu te je medicinska sestra po zanimanju, ali ju je put naveo na druge staze te je sada studentica 4. godine Pravnog fakulteta u Osijeku sa statusom izrazito uspješne studentice.

Antea Krnić

Antea ima 22 godine i dolazi iz Šibenika. S obzirom na to da joj je od malena želja raditi u školi i dijeliti znanje, ide na učiteljski studij na Filozofskom fakultetu u Splitu, a ljeti radi u restoranu. 

Ivona Barić

Ivona Barić dolazi iz Zadra ima 23 godine, završila je frizersku školu, no trenutno radi u svijetu trgovine, veseli ju stiliziranje i pomaganje klijentima odabrati najbolji odjevni predmet za njih. 

Luna Marija Novak

Luna Marija Novak ima 17 godina, maturantica je općeg smjera Gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu. S obzirom na to da smatra kako je naobrazba u životu svakog pojedinca najbitnija i prioritetna, iznimno se veseli skorašnjem studentskom životu. 

Patricija Dimitrovski

Patricija ima 24 godine, dolazi iz Varaždina i radi kao Tehničar zaštite osoba i imovine. Kao mala bavila se sportom kao što su nogomet i rukomet, a do nedavno bavila se i borilačkim vještinama. 

Lana Valentić

Lana Valentić ima 19 godina i dolazi iz Nove Gradiške gdje je i završila Opću Gimnaziju Nova Gradiška. Trenutno radi u teretani kao voditeljica grupnih treninga, a želja joj je u budućnosti upisati Kineziološki fakultet, stekla je već dosta znanja i vještine u fitness svijetu pa bi to sve htjela i akademski zaokružiti. 

Mia Bočina

Ova mlada sedamnaestogodišnja Splićanka završila je srednju Obrtničku školu. Oduvijek je voljela svojim lutkama uređivati frizure, šišati ih i uljepšavati i od malena je znala da želi biti frizerka. 

Jasmina Medžiković

Jasmina Medžiković dolazi iz Đakova i ima 19 godina. Studentica je na  Pravnom fakultetu u Osijeku. Voli životinje, a pogotovo pse. 

Tara Begedin

Tara Begedin uskoro puni 18 godina, a već sada ima mnogo iskustva i uspjeha iza sebe. Cijeli život je trenirala ples te joj je dan danas ples velika ljubav, a svoju fizičku spremu i kondiciju posljednje dvije godine održava u teretani. 

Lana Krnić

Lana Krnić ima 21 godinu, trenutno  živi i studira u Rijeci. Studira International business na Ekonomskom fakultetu, a kako bi podebljala studentski novčanik, uz studij radi kao promotor za Givenchy. 

Tomislava Dukić

Tomislava nam dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana i predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. 

Tia Stilinović

Tia Stilinović dolazi iz Gospića, ima 17 godina i pohađa treći razred Opće Gimnazije. Govori engleski i njemački jezik.