TEA MLINARIĆ, Miss Hrvatske 2017.

 

 

Što znači biti Miss Hrvatske, odgovorila nam je Tea Mlinarić?

"Iskustvo koje mi je pružila titula Miss Hrvatske je neopisivo, te svakako želim potaknuti sve cure da se ohrabre prijaviti. S tom titulom naravno dolazi puno odricanja i odgovornosti, no nakon cjelokupnog iskustva na Miss Hrvatske 2017. i Miss World 2017. u Kini mogu reći da sam se u Hrvatsku vratila kao puno zrelija, odgovornija te djevojka puna samopouzdanja spremna za nova putovanja i nove mogućnosti koje nam ta titula pruža. Kina je za mene bila ostvarenje svih snova, toliko novih poznanstava, prilika te mnogo nezaboravnih trenutaka. Sve ono o čemu svaka djevojka sanja ostvarilo se na toj pozornici... U trenutku kada su prozvali moje ime osjećala sam se najponosnijom djevojkom što imam čast predstavljati svoju državu i grad iz koje dolazim... Jedinstven je to osjećaj!"

 

 

Fotograf: Boris Mataković

 


 

Tea Mlinarić je Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2017
27 ruj 2017 12:21:00
6246 views
0 comments

"Neopisiv je osjećaj, još nisam svjesna. Ne mogu reći da nisam očekivala pobjedu, sve mi superfinalistice to smo očekivale", kazala je Tea za DNEVNIK.hr odmah nakon što je preuzela krunu od prošlogodišnje Miss Angelice Zacchigne.

Tea dolazi iz Ličko-senjske županije, koju je predstavljala na nacionalnom izboru. Uzrečica "Čuvaj se senjske ruke" itekako se obistinila jer je 18-godišnja Tea pomela konkurenciju. Natjecateljice su se predstavile i pokazale svoje talente"Inače se bavim manekenstvom, pohađam srednju školu za dizajn interijera i plan mi je nastaviti sa školovanjem u tom smjeru", otkriva nam zgodna maturantica, koja će predstavljati Hrvatsku na svjetskom izboru ljepote u Kini.

Titulu prve pratilje uzela je Nika Poljak, dok je druga pratilja Valentina Jackiv.

Izbornu večer u Zadru otvorile finalistice, predstavnice hrvatskih županija, a predstavile su se u narodnim nošnjama. "Godinama ponavljam da se svaki put nadam da će godina osvanuti kad ćemo biti među prve tri. Ponovno!", rekla je Maja Vračarić, direktorica izbora za Miss Hrvatske,
Nakon kratkog govora, kandidatkinje su se predstavile sa izvornim poštapalicama njihovog kraja, a potom izašle u brojnim svečanim izdanjima. Pokazale su i svoje talente, a publiku su zabavljali Emina Arapović i Sandi Cenov.

Finalistice izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2017.
Finalistice izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2017.


Osim stručnog žirija, u publici su se našle i neke od prijašnjih Missica. Bile su tako u publici i Ivana Ergić te Antonija Bračulj, ali i Miss Hrvatske 2016. Angelica Zacchigna. Lijepa Miss Angelica na izboru je i zapjevala te tako pokazala zaista zavidne vokalne sposobnosti, zbog kojih je na svjetskom izboru završila na četvrtom mjestu kad su u pitanju bili talenti svjetskih Missica.

Prvi intervju s Teom Mlinarić pročitajte na Dnevnik.hr

 

Oznake:
Galerija slika