Miss Šibensko-kninske županije 2023.

Miss Šibensko-kninske županije 2023.

 

Sve zainteresirane djevojke mogu se prijaviti  putem online prijavnice  na našoj stranici. Pažljivo ju ispunite.
Kad zaprimimo Vašu prijavu kontaktirat ćemo Vas!

 

Natjecateljice 2023.

Lorena Smetiško

Ova mlada sedamnaestgodišnja agroturistička tehničara nam dolazi iz Šibenika. Od mali nogu se bavi suvremenim plesom i to joj je prva velika ljubav. 

Ela Šipić

Ova mlada maturantica, sedamnaestogodišnja učenica ekonomske škole izuzetno voli ples. Pleše od malih nogu, no posebno mjesto u njenom srcu ima mažoret ples. 

Ivana Dželalija

Ivana je završila preddiplomski studij Prehrambene tehnologije na Kemijsko – tehnološkom fakultetu u Splitu, a trenutno je na diplomskom studiju Upravljanja sigurnošću hrane na Prehrambeno-biotehnološkom fakultetu u Zagrebu. 

Tereza Berač

Mlada osamnaestogodišnja maturantica pohađa ekonomsku školu i još nije sigurna gdje će nakon mature, no jedno je sigurno, negdje gdje ima puno sporta. 

Paula Srdarev

Mlada dvadesettrogodišnja studentica iz Vodica trenutno je na diplomskom studiju na sveučilištu Libertas u Zagrebu.  

Viktorija Vukičević

Dvadesetjednogodišnja mlada Šibenčanka po struci je ekonomistica. Uvijek u žurbi i trku pa gradsku gužvu i destinacije koje prelazi voli prijeći biciklom. 

Antea Krnić

Ova brza i spretna dvadesetjednogodišnja djevojka svoju disciplinu i upornost naučila je na kick boxingu. Iako joj je ta disciplina od velike koristi i voli taj sport, sada se malo primirila i svoje slobodno vrijeme krati s fitnessom. 

Marta Leković

Dvadesetdvogodišnja Marta postigla je izuzetna uspjeh u plivačkoj karijeri te je kao bivše profesionalna plivačica dobila stipendiju te je završila impresivan studij molekularne biologije u Americi. 

Partneri izbora: