Miss Ličko-senjske županije 2023.

Miss Ličko-senjske županije 2023.

 

Sve zainteresirane djevojke mogu se prijaviti  putem online prijavnice  na našoj stranici. Pažljivo ju ispunite.
Kad zaprimimo Vašu prijavu kontaktirat ćemo Vas!

 

Natjecateljice 2023.

Paola Hrdas

Paola je studentica na Medicinskom fakultetu u Osijeku, ima 18 godina i vrlo je empatična i voli pomagati i brinuti o svima. 

Tia Stilinović

Ova mlada sedamnaestogodišnja djevojka pohađa gimnaziju u Gospiću. Tia svira klavir, uživa u zvucima koje ovaj impozantni instrument proizvodi, a voli i razveseliti ukućane svojim izvedbama. 

Ivana Toljan

Ivana nam dolazi iz Senja i trenutno je studentica na Fakultetu za turizam i menadžment u Opatiji. Kao mala je svirala klavir, a učeći svirati ovaj zahtjevan instrument, naučila je da je za sve potrebna vježba i strpljenje. 

Anđela Orlović

Ova mlada sedamnaestogodišnjakinja od malih nogu je znala što želi, a upravo sada ostvaruje jedan svoj dječji san, a to je prijava na izbor za Miss.

Maja Prizmić

Ova mlada osamnaestogodišnjakinja studira na Pravnom fakultetu u Rijeci. Jedna od stvari koja je opuštaju je slikanje, a najviše voli slikati portrete i u tome zaista uživa. 

Mihaela Tek

Mihaela je studentica na Fakultetu kemijskog inženjerstva u Zagrebu, iako ima tek 19 godina, ima vrlo impozantnu biografiju.

Ana Marija Stojković

Vrlo empatična mlada djevojka koja studira sestrinstvo kako bi naučila kako se najbolje brinuti za one kojima je to potrebno. 

Partneri izbora: