Miss Osječko-baranjske županije 2023.

Miss Osječko-baranjske županije 2023.

 

Sve zainteresirane djevojke mogu se prijaviti  putem online prijavnice  na našoj stranici. Pažljivo ju ispunite.
Kad zaprimimo Vašu prijavu kontaktirat ćemo Vas!

 

Natjecateljice 2023

Anastasia Ičević

Ova mlada dvadeset dvogodišnja Vukovarka je veterinarska tehničarka, od malena je znala da će joj to biti zanimanje kada odraste jer obožava životinje i voli se brinuti o njima. 

Mirna Jakšić

Mirna dolazi iz Đakova i maturantica je Ekonomske škole. Ova mlada osamnaestogodišnjakinja je proglašena najboljom sportašicom škole, a sve to zahvaljujući predanom radu i trudu trenirajući atletiku već 10 godina. 

Jasmina Medžiković

 Ova mada devetnaestogodišnja Đakovčanka visoka je 172 centimetra. Od ove godine je brucošica pravog fakulteta u Osijeku, što je bio logičan slijed nakon završetka upravne srednje škole. 

Matea Blažević

Matea dolazi iz Osijeka i ima 22 godine i studentica je na Odjelu za biologiju. Jako joj je bitna zaštita okoliša i ima veliku želju stalno ukazivati na jedan od najvećih problema današnjice, a to je zagađenje plastikom. 

Kasandra Javor

Ova mlada dvadeset dvogodišnja studentica komunikologije, medija i novinarstva dolazi iz Valpova. Svjesna je moći medija i komunikacije kroz odnose s javnošću tako da joj je velika želja nakon završetka fakulteta zaploviti u tim vodama. 

Stela Nikolić

Mlada dvadeset jednogodišnja Osječanka visoka je 169 cm. Završila je ugostiteljsko – turističku školu. Dugi niz godina je trenirala atletiku, odbojku i košarku, a sada obožava otići u teretanu.

Dorina Hnatek

Dorina dolazi iz Osijeka i po zanimanju je fizioterapeutski tehničar. Ima 24 godina i visoka je 175 cm. 

Lana Mišetić

Ova sedamnaestogodišnja maturantica iz Đakova visoka je 174 centimetara i trenutno pohađa srednju školu za veterinarskog tehničara.

Leonora Mišetić

Leonora nam dolazi iz Đakova, ima 19 godina i po zanimanju je fitofarmaceut.  Ova mlada zaljubljenica u biljke vrlo dobro zna sve o poljoprivrednim kulturama koje su dika naše predivne Slavonije. 

Lea Smiljan

Lea nam dolazi iz Josipovca, ima 19 godina i visoka je 174 cm. Maturantica je Trgovačke škole u Osijeku. 

Ivana Gospočić

Ivana dolazi iz Belog Manastira, ima 24 godine i tehničarka je cestovnog prometa. Jako dobro poznaje sve propise i zakone tako da je bitno da ih ne kršimo. 

Đakovačka bajka - predivna Jasmina nova Miss Osječko - baranjske županije

U predivnom i idiličnom okruženju Đakova, pod vedrim nebom Strossmayerovog parka održan je spektakularni izbor za Miss Osječko - baranjske županije. Dobro raspoložene Đakovčanke i Đakovčani okupili su se u parku kako bi svjedočili ovom nezaboravnom događaju koji je obilovao elegancijom, talentom, blistavom ljepotom i velikim iznenađenjem.

Partneri izbora: