Miss Splitsko-dalmatinske županije 2023.

Miss Splitsko-dalmatinske županije 2023.

 

Sve zainteresirane djevojke mogu se prijaviti  putem online prijavnice  na našoj stranici. Pažljivo ju ispunite.
Kad zaprimimo Vašu prijavu kontaktirat ćemo Vas!

 

Natjecateljice 2023.

Katarina Katić

Ova mlada devetnaestogodišnja svestrana humanitarka dolazi iz Trogira. Visoka je 175 cm i rukometna je sutkinja, a iskustvo u rukometu je stekla nakon višegodišnjeg bavljenja tim sportom. 

Mia Bočina

Ova mlada sedamnaestogodišnja Splićanka završila je srednju Obrtničku školu. Oduvijek je voljela svojim lutkama uređivati frizure, šišati ih i uljepšavati i od malena je znala da želi biti frizerka.

Anđela Anterić

Anđela dolazi iz  Kaštel Starog, studentica je preddiplomskog studija novinarstva na Fakultetu političkih znanosti u Zagrebu. 

Ivona Mamić

Ivona dolazi iz Splita, ima 19 godina i visoka je 185 cm. Završila je zdravstvenu školu u Splitu čime dokazuje svoju empatičnost i brigu o drugima. 

Antonia Balić

Ova mlada maturantica nam dolazi iz Dugopolja. Osamnaestogodišnja  Antonia je visoka 175 cm i obožava ples s kojim se bavi od malih nogu. 

Ema Elez

Ova mlada devetnaestogodišnja Splićanka je kozmetičarka po struci. Jako voli svoj posao i uživa uljepšavati klijentice i prijateljice. 

Karmela Bjažević

Ova mlada dvadeset dvogodišnjakinja dolazi  iz Supetra na Braču, studentica je ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja. 

Antea Jukić

Antea dolazi iz Solina, ima 18 godina. Upisala je kineziološki fakultet u Zagrebu. Od malih nogu je zaljubljen u gimnastiku te je za fleksibilnost i odlično držanje zahvalna upravo njoj. 

Partneri izbora: