Uvjeti korištenja i zaštita privatnosti


 

OPĆI UVJETI KORIŠTENJA WEB STRANICE miss.hr

U nastavku se nalaze pravila i uvjeti za korištenje sadržaja na miss.hr. Upoznajte se s pravilima prije početka korištenja stranice kako bismo izbjegli eventualne naknadne nesporazume i posljedice u svezi s time. Web-stranicu miss.hr (dalje u tekstu: miss.hr) pokrenuo je PR5 j.d.o.o. (dalje u tekstu: mi).

S prvim korištenjem miss.hr, smatra se da ste u cijelosti i u svakom trenutku upoznati s ovim uvjetima, da ih u potpunosti razumijete i da ih prihvaćate. Ako niste suglasni s njima, molimo da ne pristupate miss.hr i ne koristite njezine sadržaje. Za sva pitanja ili nejasnoće vezane za uvjete korištenja, molimo da se obratite na e-mail adresu:


Sadržaj miss.hr

Miss.hr korisnicima i posjetiteljima pruža sadržaj koji uključuju širok spektar tema vezanih prvenstvo uz izbor ljepote, djevojke koje se natječu, mjesta gdje će se održavati izbori u kojoj je moguće pregledavati i postavljati pitanja vezana uz izbor Miss Hrvatske.

Zadržavamo pravo ukidanja kao i promjene izgleda, sadržaj i uvjeta korištenja miss.hr. Molimo da iste povremeno proučite, kako biste se upoznali s mogućim promjenama. Svako vaše naknadno korištenje miss.hr predstavlja vaš pristanak na sve eventualne izmjene.

Prihvaćanjem ovih uvjeta korištenja korisnik se slaže da će miss.hr usluge uključivati reklame, obavijest, poruke administratora i naše slične poruke potrebne radi redovitog obavještavanja posjetitelja/korisnika i normalno funkcioniranje svih usluga i sadržaja miss.hr.

U potpunosti se odričemo odgovornosti koja može na bilo koji način nastati iz, ili je vezana za korištenje miss.hr, za bilo koje radnje korisnika/posjetitelja uporabom ili zlouporabom sadržaja na miss.hr, te za bilo kakvu štetu koja može nastati korisniku/posjetitelju ili bilo kojoj trećoj strani u vezi s uporabom ili zlouporabom korištenja sadržaja miss.hr

Zaštita privatnosti

Ispunjavanjem prijavnice postajete dio izbora Miss Hrvatske. Prijaviti se može samo punoljetna, potpuno poslovno sposobna osoba. Prijava je moguća samo uz prihvat ovih uvjeta korištenja te uz dopuštenje da vaše osobne podatke koje unesete prikupljamo, obrađujemo i koristimo. Prilikom prijave dužni ste unositi točne i istinite podatke. Svi osobni podaci koje unesete bit će korišteni isključivo za prijavu u natjecanje ili kod Vaših upita. Predmetni podaci bit će proslijeđeni trećim pravnim osobama isključivo u slučaju kada je to potrebno za dovršetak navedenih procesa, za potrebe pri natjecanju. Prihvaćanje općih uvjeta korištenja neophodno je ukoliko želite sudjelovati i prijaviti na izbor Miss Hrvatske.

Ne dopuštamo korištenje  imena koje je neprikladno, uvredljivo ili vulgarno takve se prijave neće niti razmatrati.

Mi poštujemo privatnost svojih partnera, korisnika i posjetitelja stranice miss.hr, u skladu sa zakonskim odredbama i pozitivnom praksom. Svi podaci iz procesa prijave te ostali podaci o korisniku koriste se isključivo u svrhu za koju su prikupljeni.

Društvo ni pod kojim uvjetima neće iste učiniti dostupnima trećoj strani, osim u slučaju kada je takva obaveza regulirana zakonom.

Zaštita Vaših osobnih podataka prikupljanjem, obradom i upotrebom istih putem naše web stranice je neophodan i važan dio procesa. Podaci su zaštićeni u skladu s zakonskim odredbama. Unatoč detaljnoj provjeri web stranice i eksternih izvora, ne odgovaramo za točnost i kompletnost priloženih informacija.


COOKIES (kolačići)

PR5 j.d.o.o. koristi tehnologiju „privremenih kolačića” (session cookies) s ciljem poboljšanja rada web stranice. „Kolačići” su datoteke koji privremeno spremaju tehničke podatke, isključivo za vrijeme vaše posjete ovim stranicama, te prema "EU advisory body on data protection" nije potreban poseban pristanak.

Kolačići ne sadrže i ne otkrivaju osobne podatke. Ako osobne podatke dostavite putem stranice (Kontakt) ili Prijavnice, oni se ne mogu povezati s podacima spremljenim u kolačićima, koji se nalaze na vašem računalu i postoje samo dok ste aktivni na ovoj stranici. Prilikom svake vaše posjete ovim stranicama izdaje se novi kolačić, koji se briše vašim odlaskom s ove stranice.

Ako ne prihvaćate korištenje kolačića, podešene postavke na internetskom pretraživaču možete promijeniti tako da Vaš pretraživač ne prihvaća kolačiće. U tom slučaju neke funkcije naše internetske stranice više se djelomično ili u potpunosti ne mogu koristiti.

Napominjemo da ni u kom slučaju ne dolazi do identifikacije osoba niti do prikupljanja osobnih podataka.
Korištenjem ove internetske stranice dajete svoju suglasnost za korištenje ove internetske stranice.


Geolokacija

Ovaj portal ne koristi geolokaciju te ne prati niti prikuplja podatke o vašoj lokaciji.