Clanak

Izbor Miss Hrvatske 2014
18 ruj 2014 07:54:00
60199 views

IZBOR ZA MISS HRVATSKE 2014. održao se u Splitu 18. rujna 2014.

Miss Hrvatske 2014. izabrana je 18. rujna u Splitu. „Sve finalistice su doista prekrasne i drage djevojke ali Antonija je ostavila za nijansu bolji dojam na članove žirija i zasluženo ponijela lentu najljepše.“ – složno i ushićeno izjavile su vlasnice licence izbora za Miss Hrvatske Iva Kontek i Maja Vračarić.

Fantastičnoj atmosferi izbora za Miss Hrvatske ponajviše je doprinijelo čarobno okruženje u kojem se odvijao – podrumi Dioklecijanove palače bili su savršena kulisa i cijeloj manifestaciji dodali notu elegancije i ekskluzivnosti koju su svojim cvjetnim intervencijama naglasili Alison i Neven Kačić Bartulović. Brojnu publiku u dvorani, a i sve one koji su gledali direktan prijenos na Kanalu 5  kroz ovu zabavnu večer sjajno su proveli voditeljica Radio Dalmacije Edita Lučić Jelić i popularni Zlatan Zuhrić Zuhra. U podrumima Dioklecijanove palače tražio se „stolac više“ pa je velik broj gostiju izbor odgledao stojeći, no svoja mjesta su ipak pronašli Neda Makjanić Kunić, Nataša Bebić, Dino Rađa, Mario Šušnjara te specijalna gošća, Miss Italije 2014. Sivia Cataldi sa umjetničkom direktoricom izbora Mondo Miss Italije Maria Rosaria De Simone.

Teška zadaća za ocjenjivački sud

Osim organizatorica Ive i Maje u radu ocjenjivačkog suda sudjelovali su dogradonačelnik Splita Goran Kovačević, direktorica Turističke zajednice grada Splita Alijana Vukšić, Viktorija Đonlić Rađa, Miss Hrvatske 2013. Lana Gržetić, novinarka Slobodne Dalmacije Lenka Gospodnetić, Siniša Vuco, brend menadžer Sherri Hilla  Zlatko Žvigač, voditeljica Högl Shoe Fashiona Sanja Faber, menadžer poliklinike Leptir Petar Škaro, vlasnica lanca frizerskih salona Studio Marcela Jadranka Pezo.

Noć ljepote u Splitu svojim su sjajnim glazbenim interpretacijama obogatili Igor Cukrov, grupa Dalmatino, Lidija Bačić i Siniša Vuco.

Trinaest finalistica otvorile su program plesnom koreografijom Ištvana Varge i Jure Leskura, a potom prošetale u raskošnim kaftanima Marine Lacković i cipelama Högl. Slijedio je izlaz u kupaćim kostimima Body Feeling i sunčanim naočalama Celine splitske Optike M, a posebno oduševljenje publike izazvalo je zadnje pojavljivanje djevojaka kada su zablistale u raskošnim večernjim haljinama Sherri Hill. Za frizure se pobrinuo tim frizerskog studia Marcela, a za make up je zaslužna Catrice kozmetika i splitski vizažisti Matija Marin i Gordan Siskov pod budnim okom Alena Ljubića. 

Metkovka Andrea Anković osvojila je titulu Miss fotogeničnosti. Krunu zlatarne Celje ponijela je  zagrepčanka Antonija Gogić, prva pratilja je Ivana Mandarić iz Kaštel Sućurca, a druga pratilja Hana Bašić iz Klisa. 

 

Galerija slika
Facebook komentari