Finalistice 2023.

Izbor za Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2023.

Miss World CROATIAFinalni izbor za Miss Hrvatske za Miss Svijeta u Zagrebu održat će se 27. studenog 2023. godine u prostoru STIL EVENT na Zagrebačkom velesajmu (Američki Paviljon 13).
Predstavit ćemo 12 prekrasnih finalistica koje se bore za laskavu titulu Miss Hrvatske koja će predstavljati Lijepu Našu na 72. svjetskom izboru.

Finalistice izbora Miss Hrvatske

Patricija Dimitrovski
29 lis 2023 06:10:00
2349 views

Patricija ima 24 godine, dolazi iz Varaždina i radi kao Tehničar zaštite osoba i imovine. Kao mala bavila se sportom kao što su nogomet i rukomet, a do nedavno bavila se i borilačkim vještinama. Ozbiljno pristupa svom poslu i izuzeto je odgovorna, tako da su njeni klijenti i imovina uz nju sigurni. Također nam je naglasila kako svoje slobodno vrijeme provodi  u društvu prijatelja i obitelji, ali isto tako i sa svojim psom, koji je, kako kaže njen je najbolji prijatelj. Patricija voli i plesati i to je ono što ju ispunjava. Sama smišlja koreografije i smatra kako svaka osoba treba imati neku zanimaciju ili sport kojom će ispuniti svoje zadovoljstvo. Kad je u pitanju moda Patricija  je voditeljica u modnoj školi za djevojčice mlađeg uzrasta i priprema ih za revije i editorijale. Voli rad s djecom te nam je prišapnula kako se kroz njihovu radost i sreću prisjeti i svojih najljepših trenutaka iz predškolskih dana. I sama se već okušala u mnogobrojnim revijama, i spotovima, te vjeruje kako će joj ovaj izbor za Miss Hrvatske pomoći da proširi krug relevantnih ljudi koji će joj pomoći da usavrši svoje vještine u svijetu mode, i da dokaže svijetu kako  ljepota i pamet idu zajedno te da su Hrvatice zaista najljepše žene u svijetu.

Oznake:
Galerija slika
Nema galerije slika.