Finalistice 2023.

Izbor za Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2023.

Miss World CROATIAFinalni izbor za Miss Hrvatske za Miss Svijeta u Zagrebu održat će se 27. studenog 2023. godine u prostoru STIL EVENT na Zagrebačkom velesajmu (Američki Paviljon 13).
Predstavit ćemo 12 prekrasnih finalistica koje se bore za laskavu titulu Miss Hrvatske koja će predstavljati Lijepu Našu na 72. svjetskom izboru.

Finalistice izbora Miss Hrvatske

Tara Begedin
29 lis 2023 06:11:00
2441 views

Tara Begedin uskoro puni 18 godina, a već sada ima mnogo iskustva i uspjeha iza sebe. Cijeli život je trenirala ples te joj je dan danas ples velika ljubav, a svoju fizičku spremu i kondiciju posljednje dvije godine održava u teretani. Pohađa opću gimnaziju u Zagrebu te posjeduje odlično znanje engleskog jezika. Visoka je 174 centimetra i ima 50 kilograma što su odlične proporcije za svijet modelinga u kojem bi se Tara također rado okušala. Sljedeće godine kreće na fakultet, a glavna joj je želja studirati odnose s javnošću ili komunikologiju. Izbor fakulteta i buduće profesije nas ne čudi s obzirom na to da Tara uživa u upoznavanju i interakciji s ljudima kao i stjecanju novih iskustva.

Oznake:
Galerija slika
Nema galerije slika.