Aktualna Miss

Katarina Mamić je Miss Hrvatske 2019.
01 ruj 2019 01:24:00
17391 views

U velikom finalu 28. izbora Miss Hrvatske za Miss Svijeta, koji je 31. kolovoza 2019. održan Malom Lošinju, titulu najljepše Hrvatice ponijela je Katarina Mamić, 22-godišnja studentica novinarstva iz Ličko- senjske županije.
Stručni žiri lentu druge pratilje dodijelio je Ivi Mijolović, prva pratilja je Maria Rogić, a Miss fotogeničnosti Tea Pavičić.

U užem izboru našlo se osam superfinalistica od kojih je pet osvojilo bodove u različitim kategorijama prednatjecanja: Rea Rebeca Plišić (intervju), Katarina Mamić (top model), Iva Mijolović (sport), Lara Brkić (talent) i Sara Siladji (multimedija), dok su preostale tri superfinalistice odabrane odlukom žirija u samom finalu.

Novoizabranoj missici krunu je predala prošlogodišnja Miss Hrvatske Ivana Mudnić Dujmina poželjevši joj sreću na svjetskom izboru koji će se održati 14. prosinca u Londonu.

Iz medija

Katarina Mamić bila je i gošća RTL Direkta: "Bilo mi je izvanredno zadovoljstvo gostovati večeras u RTL Direktu. Sa Zoranom Šprajcom prošla sam pitanja od politike pa i Brexita, do socijalnih i pitanja ka...ko je biti Miss World Croatia ?????? Zoranu Šprajcu hvala na pozivu, a gledateljima i gledateljicama koji su nas pratili hvala na gledanju!"
Pogledajte video (link).
 

Provjerite što prenose i ostali mediji:

 

Više na našim Facebook stranicama: 
https://www.facebook.com/MissHrvatskeZaMissSvijeta

 

Oznake:
Galerija slika