Završnica izbora za Miss Hrvatske 12. lipnja u Crikvenici
15 tra 2015 11:34:00
9482 views

Završnica izbora za Miss Hrvatske 12. lipnja u Crikvenici

Na tiskovnoj konferenciji  izbora za Miss Hrvatske 2015. organizacijski tim je najavio vrijeme i mjesto finalne večeri te predstavio niz aktualnosti i nadolazeće planove.

Završnica izbora za Miss Hrvatske održat će se 12. lipnja u prekrasnoj Crikvenici u hotelu Omorika koji se upravo preuređuje i koji će blistati u punom sjaju kada se u njega useli gomila lijepih natjecateljica. Upravo na crikveničkoj rivijeri jedna od njih će ponijeti titulu najljepše i započeti s pripremama za odlazak na izbor za Miss Svijeta.

 

Oživljena županijska natjecanja

Vlasnice licence Iva Loparić Kontek i Maja Vračarić Kuljiš s neskrivenim ponosom su govorile o županijskim izborima koji se one godine organiziraju diljem Hrvatske. Nakon niza godina ponovno će svaka županija imati svoje polufinalno natjecanje, a neka od njih su na rasporedu vrlo brzo. Prvi po redu je izbor za Miss Sisačko-moslavačke županije koji će se održati 18. travnja u Hrvatskom domu u Petrinji, slijedi Zagreb i Zagrebačka županija 23. travnja u Laubi, a nakon toga sve ostale zaključno s izborom za Miss Splitsko-dalmatinske županije koji će se održati 03. lipnja.

 

Ljepota sa svrhom

I ove će godine organizatori posebne napore uložiti u humanitarnu dimenziju projekta. „Ljepota sa svrhom“ moto je pod kojim se misice diljem svijeta bore za plemenite ciljeve, a naše ljepotice će svoje snage usmjeriti na prikupljanje sredstava za pomoć „Kući ljubavi“ koju je osnovao Caritas Zagrebačke nadbiskupije.

„Kuća je otvorena 1991. godine, a namijenjena je novorođenčadi i djeci do tri godine te nezbrinutim majkama i trudnicama. Smještajni kapacitet je 21 dijete i 9 majki ili trudnica i kuća je uvijek popunjena. Veselimo se suradnji s organizatorima Miss Hrvatske i njihovom plemenitom cilju da nam pruže pomoć prikupljanjem materijalnih sredstava ali i samim podizanjem svijesti o pomaganju u široj javnost.“ – rekla je voditeljica „Kuće Ljubavi“ Daniela Bukvić.

 

Crikvenica je spremna za festival ljepote

Posebni gosti na ovoj tiskovnoj konferenciji bili su predstvnici grada Crikvenice - zamjenica gradonačelnika Silvia Crnić, direktorica TZG Marijana Biondić  te predsjednik Uprave Jadran Hotela Crikvenica Dino Manestar. Kao generalni pokrovitelji i domaćini velike završnice izbora za Miss Hrvatske redom su istaknuli svoje zadovoljstvo suradnjom i obećali sjajnu zabavu za sudionike događanja i sve posjetitelje.

„Crikvenica je ponosna što može ugostiti ovako važan događaj i pokazati sve svoje prirodne ljepote i naglasiti gostoljubivost i stoljetnu turističku tradiciju koja ovaj grad čini iznimno poželjnom destinacijom. Spremni smo za festival ljepote i pozivamo vas da dođete i okusite sve što crikvenička rivijera nudi.“ – rekla je zamjenica gradonačelnika Silvia Crnić.

 

Aktualna Miss Hrvatske Antonija Gogić  najavila je izgled nove krune koju će kreirati i izraditi zlatanica Prahir, a koja će sadržavati nacionalne elemente poput crvenog i bijelog poludragog kamenja te raskošnog pletera.

 

Foto: Nikola Klobučarić

Oznake:
Galerija slika
Nema galerije slika.
Facebook komentari