Šibenčanka MAJA SPAHIJA je Miss Hrvatske 2015.!!!
22 lip 2015 01:30:00
17183 views
Arhitektonska tehničarka iz Šibenika nova je Miss Hrvatske. Maja Spahija 19. prosinca u Kini borit će se za titulu najljepše žene svijeta. 
'Mislim da je svaka cura barem malo priželjkivala pobjedu ali sad koliko god da mi je olakšanje, toliko ima tu posla, pripreme za Kinu, tako da treba tu počet radit', rekla je nova Miss Hrvatske Maja Spahija.
Njena sestra Iva bila je izvan sebe od ushićenja: 'Joj, ne mogu, prevladali su me osjećaji totalno, super je, najlipša je, najdivnija je, ne mogu ne mogu!'
Maja je u šali za sebe rekla: 'Nova Miss Hrvatske je iskrena, šarmantna i pametna. Još dolazi iz Šibenika, kud češ bolje! I dolazi iz Šibenika...hahaha'. 
Tamnokosoj Šibenčanki domaći modni stručnjaci predviđaju veliki uspjeh na svjetskom izboru. 'Jako jako puno očekujem od nje, ako se ona na svjetskom izboru ne plasira među 20 finalistica onda ću biti jako iznenađena, ne razočarana, nego iznenađena', rekla je Tihana Harapin Zalepugin.
Nenad Korkut pak samtra: 'Mislim da ima taj jedan vrlo temperamentan izgled koji bi mogao konkurirati južnoameikankama koje su uvijek nekako u vrhu. Treba sada malo raditi na hodu, prezentaciji'.
Miss Hrvatske 2015. je prekrasna Maja Spahija
Hoće li Maja razbiti zloglasni niz neuspjeha domaćih lejpotica na izboru za Miss svijeta tek ćemo vidjet ono što je sigruno, zbog treme i uzbuđenja koljena nisu prestajala klecati.
'Nismo imali vremena da nam koljena klecaju, sve je bilo brzo brzo brzo, tako da je sve jako brzo prošlo nažalost', priznala je Maja. 
Kandidatkinje su ove godine uz ljepotu morale pokazati i kakvim talentima raspolažu. Maja je simpatije publike osvojila svojim stasom ali i glasom. 'Pjevanjem se bavim malo duže, ali u katedralnom zboru tako da mi je javni nastup bio malo drmav!'
One nisu samo lijepe - njihovi talenti osvajaju!
Anja Bijelić, druga pratilja, plesom oko šipke hipnotizirala je publiku: 'Bavila sam se cijeli život ritmičkom gimnastikom, to mi je podloga, flekisbilnoast i to ali spremam se za natjecanje u devetom mjesecu'.
Djevojke je pomno pratio i ocjenjivao i jedan od naših najboljih vaterpolista Dubravko Šimenc: 'Prototip ljepotice je moja supruga. Šalim se, volim više plave, nego crne, ali najvažniji je karakter'.
Eventualne nedostatke na području vanjštine svaka će žena lako nadoknaditi unutarnjom ljepotom. Evo savjeta kako svaki dan izgledati poput prave missice: 'Vrlo samouvjereno, sigurno, ženstveno a ne nametljivo. Erotičnost se mora vidjeti na puno drugih načina, ne samo u naglašavanju tjelesnih osobina'.
Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari