Antonela Ivanović
11 svi 2016 01:13:00
15241 views

Mjesto: Zagreb
Godina rođenja: 1997.
Zanimanje: Tehničarka cestovnog prometa
Visina: 173cm
Hobi: Izrada ukrasa

SPORT
TALENTINTERVJUMULTIMEDIJAMODELINGUKUPNO
 1010
10
10
1050

 

Zašto želim biti Miss Hrvatske: Zbog upoznavanja novih prijatelja.

"Moje ime je Antonela Ivanović. Imam 19 godina, rođena sam 22.12. u Zagrebu. Završila sam školu za cestovni promet i maturilala sam kao tehničarka cestovnog prometa. Planiram upisati turistički menađment.

Stanujem u zagrebačkoj Dubravi u obiteljskoj kući s roditeljima i sestrom. Volim sport i svoju figuru održavam u teretani. Trenirala sam boks u boksačkom klubu Leonardo sad nakon pobjede želim pripreme za sport odraditi uz boks. Imam veliku obitelj i volim provoditi vrijeme s njima. Često pobjegnemo od zagrebačke buke svi zajedno na more u Medulin, gdje inače i ljetujemo. Obožavam Istru, to je moja oaza mira.

Volim čitati a najdraži pisac mi je Paolo Coelho, neke njegove knjige sam pročitala nekoliko puta. Knjigu "Na obali rijeke Piedre sjela sam i plakala" nikada nisam pročitala do kraja jer kad god bih krenula sam se rasplakala i tako nekoliko puta, iskreno se nadam da ću uspjeti je pročitati.

Svoju kreativnost razvijam izradom ukrasa i dekoracijom kuće, jako volim šminkati i zato mi puno prijateljica dolazi na šminkanje prije izlazaka ili važnijih događanja.

Sa sestrom provodim vrijeme gledajući filmove a najdraži mi je "Sve su krive zvijezde".

Nadam se ćete me podržati u finali izbora Miss Hrvatske 2016."

U finale izbora Miss Hrvatske 2016. Antonela je ušla pobjedom na županijskom izboru Miss Zagreba i Zagrebačke županije 2016.

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari