Katarina Jurkin (2. pratilja, 2016.)
11 svi 2016 12:20:00
16281 views

Mjesto: Zagreb
Godina rođenja: 1995.
Zanimanje: Studentica
Visina: 175cm
Hobi: Ples

SPORT
TALENTINTERVJUMULTIMEDIJAMODELINGUKUPNO
 3010
-
10
2070

 

Zašto želim biti Miss Hrvatske: Za Miss Hrvatske prijavila sam se zbog toga što u životu uvijek želim okušati nova iskustva, koja te čine jačim, otpornijim na određene životne okolnosti, ali ujedno i zato što sam još kao mala sa bakom i mamom gledala izbore ljepote i oduvijek me to privlačilo, pa kada čovjek ima priliku zašto ju ne prihvatiti.

"Ime mi je Katarina Jurkin, rođena sam u Zagrebu, 1995.godine. Cijeli život živim sa svojom obitelji, bez kojih ne bih mogla zamisliti svoju egzistenciju. Oni i prijatelji su mi najveca podrška u životu, pa tako i u ovom natjecanju za Miss Hrvatske. Osnovnu školu završila sam u Novom Zagrebu, u Odri, a trenutno sam 2.godina na Učiteljskom fakultetu. U buducnosti voljela bih se vidjeti kao učitelj ili profesor, jer me taj posao ispunjava. Jako volim i njegujem glazbu, stoga mi je želja razviti se i u tom smjeru.
Uz to, protekle dvije godine bavim se modelingom, pod vodstvom hrvatske modne kuće Midiken uz čiji sam angazman imala prilike posjetiti strane drzave, baveći se tim poslom, u kojem uživam."

U finale izbora Miss Hrvatske 2016. Katarina  je ušla predstavljajući Zagrebačku županiju 2016.

 

Katarina Jurkin je druga pratilja Miss Hrvatske 2016. godine!

 

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari