Miss Zagreba i Zagrebačke županije je Antonela Ivanović!
26 vlj 2016 01:29:00
17949 views

Brojnoj publici u popularnom klubu Opera predstavilo se devet natjecateljica izbora za Miss Zagreba i zagrebačke županije. Titulu najljepše osvojila je Antonela Ivanović, lentu prve pratilje ponijela je Katarina Jurkin, a drugom pratiljom je proglašena Ivana Knöll.

Lijepa Antonela Ivanović ima 19 godina, živi u Dubravi s roditeljima i starijom sestrom, završila je Školu za cestovni promet te planira studirati turistički menadžment. U slobodno vrijeme Antonela voli čitati i razvijati svoju kreativnost izradom dekoracija, a često odlazi u teretanu kako bi održala dobru kondiciju i vitku figuru.

 “Presretna sam! Priželjkivala sam pobjedu ali se doista nisam nadala da će se moj san i ostvariti jer sve djevojke su bile prekrasne i svaka od njih je mogla osvojiti krunu. Nadam se da ću dostojno predstavljati svog grad i županiju i već sutra krećem s pripremama za finale izbora za Miss Hrvatske.” kaže Antonela Ivanović.
Voditelji programa bili su Davor Garić i Miss Zagreba 2015. Iva Butorac, a zagrebačku noć ljepote otvorio je dojmljivim nastupom doajen hrvatske glazbe Drago Diklić uz klavirsku pratnju Julija Njikoša. Posebna gošća izbora Tihana Harapin Zalepugin u razgovoru s voditeljima se prisjetila svog davnog susreta s Dragom Diklićem: „Prvi honorar u životu zaradila sam kao hostesa na Zagrebačkom festivalu 1971. godine, a isplatu je potpisao direktor festivala Drago Diklić. Bila sam zadužena za legendarnu grupu Mungo Jerry i za Karela Gotta, tada megapopularnog češkog pjevača.“

Uz Tinahu Harapin Zalepugin na pitanja voditelja odgovarale su i političarka Margareta Mađerić te novinarkaAnita Malenica, a cijeli program su svojim sjajnim nastupom upotpunile Ethnotine, plesna skupina pod vodstvom Gorana Kneževića.

Natjecateljice su se publici predstavile u kostimima starog Zagreba koje su izradile dizajnerice Učilišta Profokus i sa suncobranima Cerovečki, potom u casual izdanju butika Konceptich te u svečanim haljinama dizajnerica Olgice Đikić i Mirsade Jureše. Modna priča zagrebačkih ljepotica zaokružena je prekrasnim torbama Marijane Dukić, nakitom Chantal i Tea Barišić te cipelama Högl.

Brojni sponzori izbora osigurali su darove za misicu i pratilje, a među njima su Dharma, dizajnerice Josipa Guja i Tea Barišić, Nextbike, Cvjećarna By Sanja, Art Deco i Macadamia.

Regionalna natjecanja se nastavljaju – sve do konačnog izbora finalistica koje će se u lipnju boriti za titulu najljepše Hrvatice i odlazak na izbor za Miss Svijeta, a za sada su nam poznata dva imena: u listopadu prošle godine izbrana Miss Ličko-senjske županije Dolores Džolić i netom izabrana Miss Zagreb i Zagrebačke županije Antonela Ivanović.

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari