Miss Koprivničko-križevačke županije 2016. je Marinela Miklečić!
11 ožu 2016 01:08:00
15756 views

U koprivničkom Hotelu Podravina u četvrtak, 10. ožujka održan je Izbor za Miss Koprivničko-križevačke županije. Stručni žiri je za drugu pratilju izabrao Lanu Fabijanec iz Koprivnice, za prvu pratilju Ozanu Ružić iz Koprivnice, a najljepšom je proglašena Križevčanka Marinela Miklečić.

Treba naglasiti da su sve djevojke bile prelijepe i modne kreacije odlično su im pristajale, ali Marinela Miklečić je za nijansu bila sigurnija u izlascima od ostalih djevojaka, a osjetila se i emocija u njenom nastupu i odgovoru na pitanje o muškarcu njezinog života. “Muškarac mog života mora biti pošten, vjeran i mora me jako voljeti”, odgovorila je Marinela Miklećić na pitanje koje joj je postavio koprivničko-križevački župan Darko Koren.
Izboru su nazočili iz političkog života župan Darko Koren koji je i pozdravio nazočne, zamjenik koprivničke gradonačelnice Mišel Jakšić i brojni drugi gosti. Uvodno svoje zadovoljstvo nije krila organizatorica događaja Iva Horvat koja je zahvalila brojnim sponzorima i volonterima Studentskog zbora Koprivničko-križevačke županije.

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari