Novosti

Iva Breški
11 svi 2016 01:15:00
20651 views

Mjesto: Maruševec
Godina rođenja: 1998.
Zanimanje: Učenica
Visina: 180cm
Hobi: Fotografija

SPORT
TALENTINTERVJUMULTIMEDIJAMODELINGUKUPNO
201010-
-40

 

Zašto želim postati Miss Hrvatske:

Miss Hrvatske želim postati jer mislim da će mi ta titula pomoći u daljnjoj karijeri.

 Predstavila nam se Iva Breški...

"Ja sam Iva Breški, imam 18 godina i dolazim iz Selnika, okolice Varaždina. 4. sam razred Opće gimnazije. Iskreno, ne volim se opisivati, nekako više volim da to rade drugi. No, ipak ću probati...

Prije svega, smatram da sam jako jednostavna kao osoba.
Ne trazim puno, odgajana sam da budem skromna te se trudim tako i zivjeti. Volim biti okruzena vedrim, iskrenim osobama. Mrzim lazi i pokvarene, dvolične ljude. Od osobe koje upoznajem, prije svega, trazim da bude iskrena sa mnom i pozitivna te kako bi se reklo "na zemlji". Volim biti realna, gledati stvari onakvima kakve jesu, živjeti u stvarnosti i uzimati od nje najviše što mogu. Kad zacrtam cilj, nisam sretna tako dugo dok do njega ne dođem; ne odustajem lako. Iako tvrdoglava, nisam zlopamtilo. Prelako opraštam i zaboravljam, nekad mi bude žao zbog toga, no to nije nešto što mogu promijeniti. Imam prevelika očekivanja, najčešće glede ljudi i često budem razočarana. To je ukratko o mojoj osobnosti. Od malena, kako živim na selu, volim životinje, rastem s njima. Pogotovo volim pse, za njih bi učinila sve da mogu. Imam razvijenu veliku empatiju, kako prema ljudima tako i prema životinjama. Volim pomagati. Najviše sam sretna kad druge činim takvima. Ne volim prazne riječi i pusta obećanja. U slobodno vrijeme uzivam u prirodi, ako je lijepo vrijeme.. Ako nije, zavalim se u krevet i čitam. To me najviše opušta. TV ne gledam, nemam ga uopće u sobi. U Osnovnoj sam se bavila glumom, što mi je i velika strast, no nažalost, prekinula sam s dramskom zbog obaveza. Da mogu, to bih promijenila jer to je mozda i jedino za čime žalim. Tijekom srednjoškolskog obrazovanja trenirala sam odbojku, no međutim i s time sam se prestala baviti. Nekima je to mozda nepojmljivo, no ja zaista ne volim shopping. Uvijek na kraju budem razočarana i iscrpljena, haha. Volim stjecati nova iskustva i nova poznanstva, što je i razlog zašto sam se prijavila za miss. Veselim se buducnosti i svemu što ona nosi.

Smatram da je ljepota nešto što dolazi iznutra. Vanjština može biti samo bonus, no, ne i uvjet da netko bude "lijep". Lijep je relativan pojam, no biti dobar, to je nešto što je konstanta i čemu bi svi trebali težiti."

 U finale izbora Miss Hrvatske 2016. Iva je ušla pobjedom na županijskom izboru Miss Varaždinske županije 2016.

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari