Angelica Zacchigna je Miss Hrvatske 2016.
17 lip 2016 11:55:00
28027 views

Na velikom finalu najprestižnijeg i najstarijeg izbora ljepote Miss Hrvatske za Miss Svijeta 2016. koje se održalo 17. lipnja 2016. godine na prekrasnoj terasi "Solaris Beach and Resort" hotela Jure u Šibeniku Hrvatska je dobila svoju novu Miss Hrvatske. Za ovu prestižnu titulu natjecalo se petnaest pobjednica županijskih izbora diljem Hrvatske, a tituli najljepše ove godine odnijela je Angelica Zacchigna.
"Kad sam čula svoje ime, obuzele su me emocije. Prvo sam pomislila - juhuuu! Idemo u Washington!"

 

Lentu je novoj misici predao je gradonačelnik Šibenika Željko Burić i poželio joj puno sreće na izboru za Miss Svijeta koji će se održava 21. prosinca ove godine u Washingtonu.

 

Prošlogodišnja Miss Hrvatske - šibenčanka Maja Spahija - uz Davora Garića vodila je ovogodišnji izbor kojeg su iz prvih redova burno uz navijanje pratili i hrvatski vaterpolo reprezentativci na čelu s kapetanom Josip Pavićem.

 

Direktorica direkcije Miss Hrvatske i predsjednica žirija Maja Vračarić rekla je kako je žiriju bilo izrazito teško jer su sve djevojke bile izrazito lijepe i talentirane, no Angelica je oduševila ocjenjivački sud sa svojom izvedbom pjesme „Vision of love“ od Mariah Carey. 

 

Za prvu pratilju izabrana je Slavonka Lucija Radolović, a druga pratilja Zagrepčanka Katarina Jurkin.

 

 

Više detalja:

 

 

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari