Nina Jelenković je Miss Primorsko-goranske županije 2016.!
12 tra 2016 10:13:00
13688 views

Opatija je oduvijek bila elitna destinacija, spoj bogate prošlosti, arhitekture, sadržaja… Na listi poznatih osoba koje su svoje dane provodile u ovom biseru Lijepe naše pronaći ćete uglednike iz svih područja, a sjaj ovoga grada blista svakim danom sve više.

Jučer smo svjedočili večeri kakvu Opatija i Kvarner zaslužuju, izbor za Miss Primorsko-goranske županije u organizaciji Marije Mažar i Ivane Grabar oduševila je sve prisutne i u hotelu Royal spojila glamur, modu, mladost, ljepotu i karizmatičnu osobnost svih deset finalistica!

Posebnost izbora koji slavi vanjsku i unutarnju ljepotu je što se djevojke nisu predstavile u kupaćim kostimama, a organizatorice su izboru dale i dodatnu čar kroz tri sasvim drugačije titule. Tako je Miss dobrog srca (djevojka koja se pokazala kao najbolja, najplemenitija te odličan član tima) pripala Martini Rimac. Miss društvenosti je titula namijenjena djevojci koja je pokazala najbolji angažmana na društvenim mrežama za vrijeme priprema, a pripala jeKarolini Katavi. Miss šarma odabrao je medijski partner projekta Novi List, djevojke su posjetile ovu medijsku kuću te saznale sve o procesu nastanka najdražeg tiskanog medija. Titula je pripala Karolini Katavi, a poseban poklon u ime Novog Lista uručila joj je Ana Furlan iz marketinga.

Djevojke su se predstavile u nekoliko modnih izdanja: Hervis sports, casual izlazak u T shirt &cap shop majicama te Petite Jolie torbicama, izlazak u kojem su predstavile najnoviju kolekciju zlatarne Glasnović. Uslijedilo je predstavljanje u brendovima AMEC Rijekatekstila,  Anais modi dok su zadnji izlazak kao i rezultate dočekale u prekrasnim kreacijama Sally ateliera!

Tekst preuzet sa Stilueta.hr

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari