Miss Požeško-slavonske županije 2016. je Sara Vukušić!
18 tra 2016 11:27:00
14133 views

U Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u subotu je održan Izbor za Miss Požeško-slavonske županije. Između osam djevojaka titulu najljepše ponijela je 19-godišnja Sara Vukušić iz Vidovaca koja će predstavljati našu županiju na natjecanju za Miss Hrvatske u Šibeniku. Prva pratilja je Brigita Rajčan iz Požege, a druga Marija Draksler iz Valpova koja trenutno studira i živi u Požegi.

Žiri u sastavu Anto Bekić, Silvija Podoljak, Siniša Kuzmanović, Marina Mihelčić, Anita Barišić, Igor Starčević, Magdalena Saveski i Ljuban Čolić svakako nije imao lak zadatak pri odabiru najljepše.

Djevojke su imale četiri izlaska pred publiku i žiri u kojima su nosile kolekciju Iggy Popovića, kreacije butika "Silver", kolekciju brenda "Varteks" i vjenčanice salona vjenčanica "Lisa". 

Lentu pobjednici uručio je gradonačelnik Požege Vedran Neferović, a krunu direktorica direkcije Miss Hrvatska Maja Vračarić. Zamjenik župana Požeško-slavonske županije Željko Jakopović i direktorica Turističke zajednice Grada Požege Silvija Podoljak uručili su lente prvoj i drugoj pratilji.

U budućnosti se vidim kao uspješna manekenka, a uz to želim nastaviti i školovanje i postati dizajner odjeće. Pobjedi se nimalo nisam nadala i još uvijek mi srce ubrzano kuca i jako sam uzbuđena. Nijedna od nas nije ciljala na pobjedu, samo smo se družili, dnevno smo zajedno bile po tri, četiri sata i to nam je bilo najzabavnije. U Šibeniku na natjecanju za Miss Hrvatske prije svega očekujem dobro druženje, a vjerujem da će to biti jedno novo i lijepo iskustvo - rekla je Miss Požeško-slavonske županije Sara Vukušić.

U glazbeno - scenskom dijelu programu nastupili su Korina Kitanović, Ivana Galović, Plesni studio Marine Mihelčić, Plesna radionica Ilijane Lončar i KUD Bektež. 

Glavni pokrovitelji ovog izbora za Miss Požeško-slavonske županije bili su Grad Požega, Požeško-slavonska županija i Turistička zajednica grada Požege.


Tekst/foto: A. Protić

Tekst je preuzet sa portala pozeska-kronika.hr

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari