Miss Šibensko-kninske županije je Mihaela Dragutin!
04 svi 2016 12:10:00
9901 views

- Ja još ne mogu vjerovati da je ovo istina. Nisam se stvarno nadala. Kad je izabrana druga pratilja, a nadala sam se da bih mogla biti eventualno ja ta, promislila sam 'to je to', i stvarno nisam očekivala ništa. Kad su me prozvali samo su mi suze potekle. Eto, ja još nisam svjesna da sam postala Miss Šibensko-kninske županije – kazala je za ŠibenikIN najljepša Šibenčanka 2016. godine.

Mihaela je inače 18-godišnja učenica, strastvena plesačica i volonterka Centra za odgoj i obrazovanje na Šubićevcu.

Anton Dobra, vlasnik Makari kluba, Maja Spahija kao dosadašnja nositeljica lente, Dino Karađole pred Turističkom zajednicom grada Šibenika, Željana Šikić kao direktorica županijske Turističke zajednice, direktor Gradskog parkinga Goran Bulat, bivša miss fotogeničnosti i model s uspješnom inozemnom karijerom, Šibenčanka Olivera Slavica, te predstavnice Direkcije izbora Miss Hrvatske, Maja Vračarić Kuljiš i Iva Loparić Kontek, ocjenjivali su djevojke za vrijeme njihovog izlaska na pistu.

Program su vodili bivša misica Katarina Prnjak i novinar Valerio Baranović, a između četiri izlaska na pistu okupljene je zabavljala plesna performerica Polina Mytko, te atraktivni ženski trio 'Gelato sisters'. Podsjetimo, čitatelji ŠibenikIN portala najljepšom su proglasili Ivanu Dželalija, kojoj je uručen i poklon bon u vrijednosti od tisuću kuna za Gallery butik.

Djevojke su pistom prošetale odjevene u četiri različite kombinacije, za koje je bio zadužen butik Gallery, šibenske modne dizajnerice Rozalija Banovac i Karmen Herceg, dok je nakit za 10 finalistica izradila Ivana Slavica Vunić. Njihovu ljepotu dodatno je naglasila vizažistica Katarina Maglov, a za frizure se pobrinuo frizerski salon Family.

Zabava se nastavlja do dugo u noć, a u fotogaleriji provjerite kako je bilo na izboru za Miss Šibensko-kninske županije.

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari