Prelijepa Miss Ličko-senjske županije 2015. u kampanji Borisa Banovića
22 stu 2016 11:26:00
6192 views

Dizajner Boris Banović nastavlja s luksuznim clubbing kolekcijama s daškom retro štiha i u ženskoj i u muškoj liniji te one osvajaju elegancijom i glamurom, ali i provokativnim detaljim.  Zaštitno lice ove divne kolekcije je Dolores Đolić Miss Ličko-senjske županije 2015.

Dolores je nakon izbora krenula u manekenske vode u kojima odlično pliva. 

 

Kolekcija je rađena od finih, luksuznih tkanina, poput svile ili viskoznog satena te vune i krznenih detalja u ženskoj liniji. Muška odijela sinonim su za besprijekornu kvalitetu, suvremenog su kroja i izrađena su od 100 posto vune.

Žena koja nosi odjeću Borisa Banovića je samosvjesna, jaka individua koja jednostavne linije s provokativnim detaljima u kroju nosi lagano i bez opterećenja, bilo da je riječ o poslovnim prilikama, bilo o društvenim događanjima. No zahvaljujući izazovnim i seksepilnim detaljima pretvorit će u vamp zavodnicu koja će se u svakom klubu osjećati kao prava zvijezda.

 

Za klijente Borisa Banovića odijela su druga koža, a to su većinom poslovni ljudi koji su cijeli dan u njima i tu nema mjesta za kompromis. Muško odijelo mora udovoljiti svim zahtjevima modernog muškarca, stoga treba biti napravljeno od vrhunskih tkanina i biti savršenog kroja kako bi se oni osjećali ugodno u njemu.

 

Foto: Belizar Valić

Tportal.hr

 

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari