Novosti

Iggy Popović dizajnira kolekciju "Njegujmo život" s posebnom svrhom
25 tra 2017 12:26:00
9438 views

 

Biti dobar dizajner znači biti kreativan i neprestalno inspiriran te pronalaziti poticaje u svakoj sličici života... Tako je i hrvatski dizajner Iggy Popović za svoju novu kolekciju "Njegujmo život" inspiraciju pronašao na vrlo neobičan i dojmljiv način.

Naime, Iggy je na poziv Direkcije za Miss Hrvatske i Kutjeva d.d. došao na razgovor oko redizajna etikete za poznati kutjevački rose u svrhu humanitarne akcije za udrugu Debra. Iggy se upoznao s radom udruge i njezinim malim štićenicima, djecom leptirima.

Ova priča ne samo da ga je inspirirala osmisliti prekrasnu novu etiketu koju je stvarao u suradnji s modnom blogericom Ivanom Dobrovoljec, poznatijom kao Holly Style, već mu je dala ideju za nešto puno više. Odlučio je napraviti novu kolekciju haljina pod nazivom "Njegujmo život".

"Da bi nešto raslo i cvjetalo u svojoj najvećoj raskoši, baš poput cvijeta ruže, treba puno njege i brige. U  Direkciji za Miss Hrvatske brinu i njeguju lijepe mlade žene kako bi postale samosvjesne i sretne, Kutjevo brine i njeguje svoje vinograde kako bi im podarilo svoju esenciju utopljenu u vrhunska vina, udruga Debra brine i njeguje svoje leptire kako bi im lica krasila osmijehe. Bez brige i njege za druge ovaj život ne bi imao smisla." tako je svoju viziju objasnio Iggy.

Zato nije čudno što nova etiketa vina na sebi nosi procvalu ružu, nježnih i suptilnih latica, a upravo takva će biti i njegova nova kolekcija - nježna, ženstvena i suptilna. Kako će točno ona izgledati dalo se naslutiti po ružičastoj haljini koja je bila predstavljena na konferenciji za novinare povodom 25. godišnjice postojanja izbora za Miss Hrvatske.

Iggyjevu posebno inspiriranu novu kolekciju vidjet ćemo na finalnom izboru za Miss Hrvatske u rujnu, a uz njega, na izboru svoje će haljine predstaviti Marina Lacković Matić Larie.

                                                              preuzeto: Wall.hr

Galerija slika
Facebook komentari