Antonija Miss Brodsko-posavske županije 2018!
28 lip 2018 03:31:00
2012 views

Nova Miss Brodsko-posavske županije dolazi iz Slavonskog Broda. Završila je srednju školu, pred njom je i studentski život, a u slobodno vrijeme već 11 godina bavi se suvremenim plesom. Ovo joj je, kaže, prvo iskustvo natjecanja u ljepoti, a od nacionalnog na kojemu će predstavljati svoju županiju očekuje naravno – vrh.
Lentu Miss i krunu predala joj je prošlogodišnja missica Valentina Jackiv.

Lentu su osvojile i Antonijine pratilje: druga je 18-godišnja Dora Magić, a prva pratilja pak 20-godišnja Izabela Heller, obje su iz Slavonskog Broda. U konkurenciji je inače bilo 11 finalistica, koje su odabrane na prethodnom castingu, a na kojega se prijavilo 18 djevojaka. Sjanu organiuazciju izbora za Miss i ove godine potpusuje Brodsko udruženje mladih i najmlađih (BUMN) koje u Slavonskom Brodu djeluje već 27 godina

Domaćin ovogodišnjeg Izbora za Miss Hrvatske bit će Međimurska županija, odnosno grad Čakovec. Iako se još održavaju županijski, u Direkciji Miss Hrvatske za Miss svijeta se pripremaju i za nacionalni izbor. U Slavonsnkom Brodu svake je godine fenomenalna organizacija izbora za miss. Bilo ej jako teško odabrati najljepšu među ovih 11 djevojaka, jer su opet odlučivale male razlike u bodovima. Vjerujem u nove generacije djevojaka koje dolaze i koje moramo ohrabriti da svojom ljepotom, i vanjskom i unutrašnjom, ponosno prezentiraju našu Hrvatsku u svijetu", kazala je Maja Vračarić, direktorica Direkcije Izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta.
Organizaciji su pomogli i brojni pokrovitelji i sponzori, zanimljivo je istaknuti da su ove godine za make up djevojaka zaslužne učenice – kozmetičarke iz slavonskobrodske Obrtničke škole. Glavni pokrovitelji bili su Brodsko-posavska županija,  Grad Slavonski Brod, PZC grupa i Golden Media Office iz Zagreba. 

U glazbenom dijelu programa izbora za miss Brodsko posavske županije nastupili su članice i članovi Sportskog plesnog kluba Top Dance, Brodski leptirići i plesna skupina Ilhana, a zvijezda večeri bio je Boris Novković, koji je publiku nostalgično vratio u ne tako davnu prošlost svojim svevremenskm hitovima. Dok svira radio, Kuda idu izgubljene djevojke (Tamara), ali oduševio i s nekoliko svojih novih pjesama.
<

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari