Dora Bojko Miss Ličko-senjske županije 2018!
29 lip 2018 11:28:00
3040 views

Dora Bojko učenica je srednje Zdravstvene škole u Zagrebu, trenirala je 7 godina klizanje, volontirala u igraonici u akciji "Zdravi tanjurić" gdje se uči djecu o pravilnoj prehrani.

Ivona Dujmović naša Otočanka, učenica srednje škole koja obožava fotografiju i volontira u Crvenom križu.

Iva Horvatić  voli balet, bavi se pole densom, volonterka europskog programa Youth in action

Ocjenjivački žiri koji je postavljao pitanja finalisticama bio je u sastavu: Nada Avsec, Mladenka Orešković, Nenad Janković, Suzana Bižanović, Tea Mlinarić, Igor Somek, Sanja Burić i Maja Vračarić - predsjednica žiria i direktorica direkcije Miss Hrvatske za Miss Svijeta.

Partneri izbora bili su: Chantal desing, Kozmetika Zija, Sunčane naočale Buscemi, dizajnerica Klara Ivanović, Galko, Frizerski salon "Dea", Cvijećarna "Ormi" i Apartmani "Queen".

Zahvala ide i Gradu Otočcu i gradonačelniku Stjepanu Kostelcu te Gackom pučkom otvorenom učilištu i ravnateljici Nadi Avsec koji su prepoznali ovu manifestaciju i priuštili nam lijepu noć ljepote.

Nastupili su i Mihael Kostelac, Julia Kostelac i Stefani Burić, Tamburaški orekestar GPOU-a Otočac, Lori Prpić, Mješovita pjevačka skupina GPOU-a Otočac , Suzana Burić i Edi Gomerčić .

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari