Grad Zagreb dobio svoju finalisticu!
29 lip 2018 05:36:00
2580 views

Izbor Miss Hrvatske pa tako i Zagreba razlikuje se od drugih izbora ljepote jer djevojke koje se prijavljuju na ovaj izbor osim ljepote koju svakako posjeduju moraju pokazati i svoj talent, biti komunikativne te biti aktivne u sportu. Tako su se naše djevojke u mjesec dana priprema kondicijski pripremale za sve što ih očekuje na samom izboru a pobjednicu Miss Zagreba 2018. sve te kategorije očekuju i u finalu Miss Hrvatske gdje će zajedno sa ostalim županijskim pobjednicama sakupljati bodove i boriti se za pobjedu u kategorijama što joj izravno osigurava mjesto u top 10 najljepših.- rekla nam je direktorica Miss Zagreba Iva Loparić Kontek

Djevojke će pred ocjenjivački sud kojeg će sačinjavati sponzori,poznati sportaši i bivše missice Hrvatske i Zagreba izaći u 6 izlazaka noseći modele poznatih zagrebačkih modnih salona i obrta među kojima se ističu Kišobrani Cerovečki bez čijih bi šestinskih kišobrana pozornica Miss Zagreba bila nezamisliva, modeli vrlo poznate zagrebačke dizajnerice Božice Medić Juraković i njene AXA mode u čijim prekrasnim večernjim haljinama će biti i okrunjena nova Miss Zagreba, tu je još i dizajnerica Ivana Jurić i nakit Le Carose , fashion studio Gossip, sportski izlaz Zoe leggins te muška odjela Jeordies koje će nositi 7 fitness trenera prateći naših 7 top finalistica u njihovom najsvečanijem trenutku.

Miss Zagreba 2018. te njene pratilje ove godine dobivaju vrlo vrijedne nagrade, a osim edukacija , školovanja te brojnim poklona naših sponzora tu je i glavna nagrada- korištenje usluga rent-a-cara.

U samom programu izbora nastupiti će mlada jazz pjevačica Dora Škender, folklorni ansambl ETHNOTINE koji će izvesti svoj „Šestinski kišobran „, mlada violončelistica Sarah Puškaš, sopranistica Antonella Malis, pjevačica Kim Verson te grupa COLONIA.

Između izlazaka biti će upriličena i modna revija DUCHESS womans wear koju će nositi pobjednice županijskih izbora Miss Hrvatske.

Svake godine izbor Miss Zagreba ima i svoju humanitarnu priču a ove godine željeli smo pomoći ženama oboljelima od raka dojke kroz ulaznicu kao donaciju od 20,00 kn za udrugu P.I.N.K life-pogled iz drugog kuta“ rekla nam je direktorica izbora Iva Loparić Kontek.

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari