Ivana Mundić Dujmina je Miss Hrvatske 2018.
01 ruj 2018 09:12:00
8885 views

Šesnaest ljepotica sinoć se natjecalo za ovogodišnju titulu Miss Hrvatske 2018., no po izboru žirija ponijet će ju Ivana Mudnić Dujmina, mlada splićanka koja će Hrvatsku predstavljati na svjetskom izboru koje će se održati 8. prosinca 2018. godine u gradu Sanya, u Kini.
Krunu joj je predala prošlogodišnja pobjednica Tea Mlinarić.

Ivana Mundić Dujmina ima 17 godina i živi u Splitu, a prije titule Miss Hrvatske okitila se lentom Miss Dubrovačko-neretvanske županije. Ide u srednju školu, visoka je 181 cm, a bivša je dugogodišnja košarkašica KK Adriatic
Sad se posvetila školi i modelingu, kako sama kaže - "jer je zabavno, a i može se zaraditi neki džeparac. Voljela bih nakon srednje škole upisati fakultet turističkog usmjerenja u Opatiji!".

Lentu prve pratilje osvojila je Ana Marija Stančević, druga pratilja je Tina Bačić, a miss fotogeničnosti Lucija Damjanović. 

Izbor za ‘Miss Hrvatske’ u Hrvatskoj se održava već 26. godinu za redom, a ove godine je grad domaćin bio Čakovec. U atriju Staroga grada gledatelje su zabavljale pjevačice Nina Kraljić i Zsa Zsa, a nastupili su i majstori twirlinga Bernard Barač, Tihomir Bendelja i Adrijana Jurić.
Ljepotice su nosile kreacije poznatih hrvatskih dizajnera - Ivice Skoke, Zorana Aragovića te Galko i Lella Dizajn.

 

 

Oznake:
Kategorije:2018Novosti
Galerija slika
Facebook komentari