Meksikanka nova Miss World 2018!
27 pro 2018 09:41:00
1806 views

68. izdanje međunarodnog natjecanja održano je u Sanji na jugu Kine. Ponce je okrunila prošlogodišnja pobjednica Indijka Manushi Chhillar

Za titulu se natjecalo 118 žena, a u finale su ušle i Miss Tajlanda, koja je osvojila drugo mjesto, te natjecateljice iz Bjelorusije, Jamajke i Ugande.

26-godišnja ljepotica tako je postala prva Meksikanka koja je preuzela titulu najljepše žene na ovom natjecanju. Iako su prethodne meksičke misice bile dosad vrlo zapažene, niti jedna nije uspjela otići kući s krunom.

Tako je Vanessa postigla povijesni rezultat za svoju zemlju na ovom prestižnom natjecanju, no, kao i uvijek, bilo je onih koji nisu bili zadovoljni njezinim odabirom. Međutim, tako je bilo sa svakom njezinom prethodnicom, pa tim stvarima ne bi trebalo pridavati previše pozornosti.

A osim ljepote, Vanessu krasi i srce, pa ako gledamo samo po tome, svakako je zaslužila ovu titulu.

Venessa je završila međunarodnu ekonomiju kao jedna od najboljih studentica, a ima i diplomu sa studija ljudskih prava te je članica upravnog odbora Rehabilitacijskog centra za pomoć u razvoju. Svi bi se trebali barem jednom u životu baviti volonterskim radom. Jako ćete se pozitivno iznenaditi, kratko je komentirala nova Miss svijeta.

Vanessa je vrlo aktivna u raznim humanitarnim akcijama, a poznata je i po radu u jednoj školi koja se zalaže za obrazovanje djevojčica iz meksičkih sela.

Lijepa i humana, tako se to radi!

 

Tekst preuzet: Dnevnik.hr

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari