Novosti

Izabrana Miss Zagreba!
28 ožu 2022 08:35:15
3889 views
Na terasi restorana Bon Appetit sa očaravajućim pogledom na grad Zagreb izabrana je nova Miss Zagreba. U konkurenciji od 12 djevojaka pobijedila je Lucija Begić dok su njezine pratilje Josipa Matić i Ivana Jasić. Lijepa Lucija je studentica Pravnog fakulteta u Zagrebu te govori engleski i talijanski jezik. U slobodno vrijeme se bavi odbojkom.
Kandidatkinje su se predstavile u pet modnih izlazaka noseći poslovni dizajnerice Sanele Škorput i njenog branda Botun, torbe slovenske dizajnerice Teje Jeglič i naočale Tvornice naočala, vintage stil- Ivane Filipović i branda Vibela te modele DIVA concept store. Za šminku su bile zadužene vizažistice iz škole Profokus, a za frizure JK hair studio.Osam super finalistica odgovaralo je na pitanja žirija u elegantnim večernjim haljinama dizajnerice Natalije Smogor.
U stručnom ocjenjivačkom sudu bile su i Tihana Harapin Zalepugin, Zvona Vučković, Zoran Škugor, Nina Slamić Gudeljević - Miss Hrvatske 2002., direktorica izbora Miss Zagreba za Miss Hrvatske Iva Loparić Kontek i direktorica Miss Hrvatske Maja Vračarić. Program u kojem su nastupili Tena Vodopija i plesna skupina Sandra rescue dance je vodio Davor Garić. Lucija će predstavljati Grad Zagreb na 30.jubilarnom izboru za Miss Hrvatske 2022.

 
Galerija slika
Nema galerije slika.
Facebook komentari