Novosti

Izabrana Miss Primorsko-goranske županije 2022.godine!
19 lip 2022 10:54:00
2522 views

Na prekrasnoj terasi hotela Katarina u Selcu u petak je održan izbor za Miss Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije za 2022.godinu. Slavile su tri Riječanke. Titulu Miss PGŽ-a i SLŽ-a ponijela je Lana Krnić, prvom pratiljom proglašena je Bruna Miščević, a druga je pratilja postala Ena Bilen

Izbor je organizirala Udruga Infinity na čelu s Ivom Bruketa koja je pokrenula cijelu priču, a u žiriju su se našli: direktorica direkcije Izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta Maja Vračarić, zamjenik župana PGŽ-a Vojko Braut, zamjenica gradonačelnika Crikvenice Ivona Matošić Gašparović, predstavnica grada Novog Vinodolskog i direktorica Turističke zajednice Tena Peričić, direktorica Turističke zajednice Crikvenice Marijana Biondić, direktor Joda nekretnina Josip Šikić, doktorica Vivian Jurković iz Klinike Dentalsan, miss Hrvatske 2017. Tea Mlinarić, Jelena Urukalo te direktor Hotela Katarina Domagoj Grgić. U prvom dijelu programa predstavljeno je svih 12 natjecateljica s područja Primorsko-goranske i Ličko-senjske županije: Anđela Pavlović, Natali Mažer, Ivana Pravdica, Paola Ibrahimović, Branka Orlić, Anamaria Knežević, Lana Krnić, Ena Bilen, Tihana Kovačević, Bruna Miščević, Vanessa Draščić te Eleonora Medved.

Dok je pozadinsku glazbu puštao DJ Dario, djevojke su odjevene u traperice i bijele službene majice prvi put u večeri prošetale crvenim tepihom te nastavile s pripremom za drugi izlazak. U pauzi je odličnu atmosferu stvorila Klapa Intriga iz Malinske, a natjecateljice su se ponovno predstavile, ovoga puta u KaliMyBrand sportskoj odjeći. U pitanju je moderni brend koji u svojoj ponudi ima raznu odjeću ugodnih tkanina, prepoznatljivih boja i dizajna, a rade odjeću i za muškarce. Nakon drugog izlaska, publici se predstavila plesna skupina Lorena iz Rijeke koja je pripremila pravi desetominutni spektakl, sve dok su se natjecateljice presvlačile u treću kombinaciju večeri. Zahvaljujući Vjenčanicama Biba, natjecateljice su velikom terasom prošetale odjevene u jedan od najkvalitetnijih brendova vjenčanica te stale pred mnogobrojni žiri koji je svakoj postavio jedno pitanje. Prije posljednjeg izlaska predstavila se još jedna gošća, a riječ je o glazbenici Eni Jurišić koja je laganim melodijama na gitari uvelike pridonijela ugođaju. Za posljednju šetnju crvenim tepihom natjecateljice su odjenule svečane haljine, također iz salona Vjenčanice Biba, a žiri je zatim imao nekoliko minuta za upisivanje posljednjih ocjena prije proglašenja pobjednice.Predsjednica žirija i direktorica direkcije Izbora Miss Hrvatske za Miss svijeta, Maja Vračarić, drugom pratiljom je proglasila Enu Bilen kojoj je lentu i cvijeće uručila zamjenica gradonačelnika Crikvenice Ivona Matošić Gašparović. Prvoj pratilji Bruni Miščević lentu i cvijeće uručio je zamjenik župana Vojko Braut, a zatim je Maja Vračarić proglasila pobjednicu. Vivian Jurković lentu i cvijeće uručila je ovogodišnjoj pobjednici, Lani Krnić, koja je odnijela titulu Miss PGŽ-a i SLŽ-a. Pobjednici je tijaru stavila Tea Mlinarić nakon čega su svim natjecateljicama dodijeljeni pokloni za koje su se pobrinuli sponzori jučerašnjeg izbora.

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari