Novosti

Održan je casting za izbor finalistica za Miss Zagreba za Miss Hrvatske
09 ožu 2023 07:32:00
811 views

U Zagrebu se 30. siječnja 2023. godine u restoranu Khala u Kaptol centu održao casting za finalistice koje će se natjecati na izboru za Miss Zagreba. Casting za izbor privlači mnoge mlade djevojke koje žele postati ambasadorice svojeg grada. Ovaj prestižni događaj nije samo o izgledu, već se traže mlade djevojke s jasnim ciljevima i ambicijama, koje su spremne koristiti svoju titulu kako bi doprinijele društvenoj zajednici.

Casting se održao u nekoliko faza. Prva faza je online prijava koja uključuje slanje fotografija i osnovnih podataka o sebi, a djevojke koje zadovoljavaju osnovne kriterije, poput godina, visine i državljanstva, pozivaju se na daljnji postupak.
Druga faza je intervjui s direkcijom izbora za Miss Zagreba. Članice direkcije su Iva Loparić Kontek, ujedno i direktorica direkcije Miss Hrvatske za Miss svijeta, Luija Begić, aktualna miss Zagreba  i Ivana Jasić, druga pratilja.

Ovdje se traže djevojke s jasnim ciljevima i ambicijama koje su spremne koristiti svoju titulu kako bi doprinijele društvenoj zajednici. Direkcija također traži djevojke s dobro razvijenim socijalnim vještinama, koje su spremne raditi s ljudima iz različitih sredina i kultura.

Neposredno prije intervjua djevojke su pozvane da se prošeću ispred članica žirija kako bi se ocijenio stas i držanje djevojaka. Ocjenjuju se i njihove sposobnosti pred publikom i sposobnosti komunikacije. Ovo je vrlo važan dio procesa selekcije jer Miss Zagreba mora biti samouvjerena i komunikativna.
Nakon svih faza selekcije, žiri odabire finalistice koja će se natjecati u izboru za Miss Zagreba gdje će se izabrati finalistica koja će predstavljati Zagreb na nacionalnom izboru za Miss Hrvatske. Finalistica će također sudjelovati u nizu humanitarnih i kulturnih događanja u svom gradu tijekom godine svog mandata.

Izbor za  Miss Zagreba je velika prilika za mlade djevojke koje žele predstavljati svoj grad i dati svoj doprinos društvenoj zajednici. 
Na castingu je ukupno sudjelovalo 14 djevojaka, a na izboru za Miss Zagreba natjecat će se 12 odabranih djevojaka. Izbor za Miss Zagreba održat će se 27. ožujka 2023. godine u Stil event 13.paviljon Zagrebačkog velesajma u Zagrebu.

 

 

Oznake:
Galerija slika
Nema galerije slika.
Facebook komentari