Novosti

Finalistice za izbor Miss Zagreba u potrazi za otkačenom i veselom odjevnom kombinacijom
14 ožu 2023 01:15:00
194 views

U ponedjeljak su finalistice za izbor Miss Zagreba koji će se održati 27. ožujka 2023. godine birale odjevnu kombinaciju u kojoj će se predstaviti u jednom od izlaska pred žirijem. Svoje otkačene i mladenačke kombinacije izabrale su u Q [kju] moda butiku u Importanne centru. 

 

 

Butik Q [kju] moda nalazi se kod glavnom ulaza u Importanne centar te u njemu možete naći apsolutno sve modele koje današnji teenegeri i svi oni koji se tako osjećaju mogu naći na jednom mjestu. Od žarkih i šarenih boja, traperica s hit modnim detaljima do crnih asimetričnih dukseva koji naprosto zovu da ih imate u svojoj kolekciji. Q [kju] moda butik vrišti od udobnosti i otkačenosti te je rado posjećivan butik u koje zalaze sve mlade djevojke koje vole nositi trendovske komade garderobe.

 

 

Veselu atmosferu i odlično raspoložene djevojke zabilježili smo u butiku Q [kju] mode te s nestrpljenjem očekujemo što su djevojke izabrale za sebe kako bi svojim mladenačkim i otkačenim stilom razveselile žiri.

 

 

Pregršt šarenih boja, trapera s dodacima, lancima, zakovicama, unikatnih crop topova osvojilo je djevojke koje su s oduševljenjem birale i isprobavale odjevne kombinacije sve dok nisu izabrale ono u čemu se osjećaju odlično i samouvjereno. Djevojke će imati nekoliko izlazaka pred žiri, a u ovim kombinacijama će sigurno ostaviti veseli i simpatičan dojam.

 

 

Ako vas zanimaju detalji ovog preslatkog i otkačenog butika potražite ih na njihovim društvenim mrežama 

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari