Novosti

Kada bajka postane stvarnost
15 ožu 2023 01:07:00
413 views

Mnoge djevojčice od malih nogu sanjaju jednu predivnu, bajkovitu i savršenu haljinu u kojoj će se osjećati kao princeze. Naše djevojke su imale priliku osjetiti kako je to biti princeza, a dašak glamura ih je odveo na staze kojima koračaju dive na crvenom tepihu.  

 

Ponekad je isprobavanje haljina za vjenčanje izuzetno stresno i jako naporno, zato je jako bitno da odaberete pravu trgovinu. 

 

 

 

Danas smo bili u Vjenčanicama Nikolina u Palmotićevoj ulici koja ima veliki izbor vjenčanica i koja nudi različite stilove i veličine, a ono što je najvažnije ima i  stručne savjetnice koji će vam pomoći u odabiru i prilagođavanju vjenčanice.

 

 

Ozarena lica i veselje naših mladih finalistica za izbor Miss Zagreba koji će se održati 27. ožujka ove godine bila su izvrstan pokazatelj da su djevojke uživale u biranju i isprobavanju vjenčanica i svečanih haljina, baš kao da se spremaju za svoj savršeni dan.

 

 

Svaka djevojka, majka, žena, baka voli se osjećati lijepo i glamurozno, a kada ne znate gdje ćete pronaći tak glamur, jednostavno dođite u salon vjenčanica Nikolina u Palmotićevoj ulici. Vjenčanice Nikolina možete naći u  Ilici 166 u Zagrebu te u Osijeku, Varaždinu, Sisku, Vinkovcima, Slavonskom Brodu, Đakovu, Kutini, Vrbovcu, Bjelovaru, Virovitici, Karlovcu i Velikoj Gorici.

 

 

Razmazite sebe, razmazite svoje kćeri, prijateljice, majke, bake i uđite u svijet bajki i zaplešite u predivnoj haljini baš kao da vas nitko ne gleda i uživajte.

 

 

Najnovija kolekcija i najnoviji modeli će vam olakšati izbor i smanjiti stres u potrazi za savršenom haljinom, vrlo ljubazno i stručne savjetnice dati će vam savjete koje će vam vaš dan još više učiniti predivnim, jer ponekad mi sami žarko želimo nešto što nam baš ne odgovara ili jednostavno nije praktično. Savjetnice će nam dati praktične i realne savjete kako da se na taj veliki dan osjećamo savršeno, prekrasno, samouvjereno i divno.

 

 

Sve lokacije i predivne vjenčanice možete pogledati na njihovim web stranicama ovdje.

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari