Novosti

Ljepotice i zvijer
16 ožu 2023 10:14:00
274 views

 

 

Možda će se nekome ovaj naslov učiniti previše oštar, ali vjerujte nam nije. Ova zvijer se u društvu naših predivnih finalistica pretvorila u pravo malo umiljato mače.

 

 

Pripreme za izbor Miss Zagreba koji će se održati 27. ožujka ove godine su u punom jeku, a kako je izbor sve bliže i bliže ne smijemo ništa prepustiti slučaju, tako ni podočnjake od umora i napornih priprema, a i nije na odmet smanjiti malo podbradak i nabildati mišiće.

 

 

U Health and Beauty centru djevojke su uživale na tretmanima smanjivanja podočnjaka i podbratka dok su neke isprobale kako očvrsnuti mišiće, no nisu to jedini tretmani koje nam nudi Health and Beauty centar. 

 

 

Mladi sportaš i bivši teniski prvak ovaj centar je otvorio upravo iz potrebe, a i iskustva zbog mnogih povreda koje je uspio zadobiti tijekom svoje odlične teniske karijere. Prvenstveno se bavio saniranjem sportskih ozljeda, umanjivanja masnica zadobivenih u sportskim okršajima, smanjivanje oteklina i rješavanje bolova nakon puknuća zglobova. Zvonimir Orešković je vrlo poduzetan mladić koji je svoje iskustvo i znanje pretočio u odličan posao koji pomaže mnogima. 

 

Zvonimirova klijentela je raznolika, od mladih djevojaka koje žele malo popraviti tonus svog tijela do dama i gospode u najboljim godina koje treba ponovo osposobiti za hodanje i obavljanje svakodnevnih aktivnosti. Kičmobolja, vratobolja, zglobovi, sve to Zvonimir sa svojim aparatima vraća u funkciju.

 

 

S obzirom na to da nam proljeće nagovještava toplije dane i kraće majice i hlačice u Health and Beauty centru u Green Goldu u Vukovarskoj ulici 269D u Zagrebu možete uživati u tretmanima topljenja masnih naslaga i uklanjanja celulita kako bi zasjali u punom sjaju s odličnim tonusom tijela za vrijeme ljetne žege kada je svaki komad odjeće teret. Uštedite si muku i znojenje po teretanama i garantirano otopite sve viškove masnih naslaga do ljeta. A usput možete odraditi i pomlađivanje lica i zaustaviti neumoljivo starenje.

 

 

Više detalja možete pogledati na službenim web stranicama ovdje 

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari