Press desk

Press info

Lana Valentić

Lana Valentić ima 19 godina i dolazi iz Nove Gradiške gdje je i završila Opću Gimnaziju Nova Gradiška. Trenutno radi u teretani kao voditeljica grupnih treninga, a želja joj je u budućnosti upisati Kineziološki fakultet, stekla je već dosta znanja i vještine u fitness svijetu pa bi to sve htjela i akademski zaokružiti. 

Tomislava Dukić

Tomislava nam dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana i predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. 

Tia Stilinović

Tia Stilinović dolazi iz Gospića, ima 17 godina i pohađa treći razred Opće Gimnazije. Govori engleski i njemački jezik.

Tara Begedin

Tara Begedin uskoro puni 18 godina, a već sada ima mnogo iskustva i uspjeha iza sebe. Cijeli život je trenirala ples te joj je dan danas ples velika ljubav, a svoju fizičku spremu i kondiciju posljednje dvije godine održava u teretani. 

Patricija Dimitrovski

Patricija ima 24 godine, dolazi iz Varaždina i radi kao Tehničar zaštite osoba i imovine. Kao mala bavila se sportom kao što su nogomet i rukomet, a do nedavno bavila se i borilačkim vještinama. 

Mia Bočina

Ova mlada sedamnaestogodišnja Splićanka završila je srednju Obrtničku školu. Oduvijek je voljela svojim lutkama uređivati frizure, šišati ih i uljepšavati i od malena je znala da želi biti frizerka. 

Luna Marija Novak

Luna Marija Novak ima 17 godina, maturantica je općeg smjera Gimnazije Josipa Slavenskog u Čakovcu. S obzirom na to da smatra kako je naobrazba u životu svakog pojedinca najbitnija i prioritetna, iznimno se veseli skorašnjem studentskom životu. 

Lana Krnić

Lana Krnić ima 21 godinu, trenutno  živi i studira u Rijeci. Studira International business na Ekonomskom fakultetu, a kako bi podebljala studentski novčanik, uz studij radi kao promotor za Givenchy. 

Jasmina Medžiković

Jasmina Medžiković dolazi iz Đakova i ima 19 godina. Studentica je na  Pravnom fakultetu u Osijeku. Voli životinje, a pogotovo pse. 

Ivona Barić

Ivona Barić dolazi iz Zadra ima 23 godine, završila je frizersku školu, no trenutno radi u svijetu trgovine, veseli ju stiliziranje i pomaganje klijentima odabrati najbolji odjevni predmet za njih. 

Antea Krnić

Antea ima 22 godine i dolazi iz Šibenika. S obzirom na to da joj je od malena želja raditi u školi i dijeliti znanje, ide na učiteljski studij na Filozofskom fakultetu u Splitu, a ljeti radi u restoranu. 

Na izboru Miss Svijeta Hrvatsku će predstavljati ova ljepotica

U Indiju putuje Lucija Begić

 

71.izbor Miss Svijeta održati će se u New Delhiu 16.prosinca. U Indiju će otputovati Lucija Begić kao predstavnica Hrvatske. Ova egzotična ljepotica, visoka 178 centimetara, nosila je titulu Miss Zagreba. 

Sanda Hušidić

Sanda trenutno pohađa srednju strukovnu školu Mješovitu industrijsko-obrtničku školu za pedikere/kozmetičare za zanimanje pediker u Karlovcu. 

Ema Elez

Ova mlada devetnaestogodišnja Splićanka je kozmetičarka po struci. Jako voli svoj posao i uživa uljepšavati klijentice i prijateljice. 

Tomislava Dukić

Tomislava nam dolazi iz Tomislavgrada, ima 25 godina i jako voli putovati. Završila je kineziološki fakultet u Splitu i vrlo je disciplinirana i predana sportskim aktivnostima i zdravom životu. 

Petra Rakovac

Petra  je završila Pazinski kolegij-jezičnu gimnaziju, a trenutno je na trećoj godini redovnog studija fizioterapije u Zagrebu.  

Natalia Jeličić

Natalia nam dolazi iz Cordobe u Argentini. Hrvatske korijene vuče od djeda i pradjeda. Trenutno živi u Zagrebu i uči hrvatski jezik. 

Lea Nevistić

Ova mlada dvadesetogodišnjakinja je završila ugostiteljsku školu i školu za modni dizajn, tečaj za nail art te posjeduje certifikat za vizažista.

Monika Bodulović

Monika nam dolazi iz Travnika. Violinistica i modna dizajnerica koja na svaki način voli umjetnost, modu i kreativnost.

Margita Hrženjak

Ova mlada sedamnaestogodišnjakinja  buduća stomatologinja pohađa Zdravstveno učilište za dentalnog asistenta. 

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu