PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu


Nakon 10 godina imamo i Miss Osječko-baranjske županije!
09 srp 2018 09:29:00
5508 views

Natjecanje za izbor Miss Osječko-baranjske županije 2018. održano je 7. srpnja 2018. u Batini, gdje se predstavilo 8 djevojaka, i to: Stefani Stuhli, Maria Elena Vukić, Lorena Pligl, Amalija Zagorčak, Dorotea Šešum, Anamarija Lovrenčić, Ivona Pilinger i Suzana Blažanović.

Ocjenjivački sud radio je u sastavu: Tomislav Rob (gradonačelnik Grada Belog Manastira), Ivan Karalić (poslovni tajnik župana u Tajništvu županije Osječko-baranjske), Stipan Šašlin (načelnik Općine Draž), Zoran Kontak (načelnik Općine Popovac), Milan Knežević (načelnik Općine Petlovac), Stojan Petrović (zamjenik načelnika Općine Kneževi Vinogradi), Tatjana Roth (pročelnica Upravnog odjela za kontinentalni turizam OBŽ), Mario Kokaj (novinar Glasa Slavonije), Kristina Baro (modna agentica) i Maja Vračarić (direktorica Direkcije Miss Hrvatske i vlasnica licence Miss World Croatia).

Kandidatkinje su nekoliko puta prodefilirale ispred ocjenjivača različito obučene i dotjerane, što je bilo veoma zanimljivo i okupljenoj publici.

Poslije zbrajanja ocjena, najviše bodova dobila je Suzana Blažanović, te tako postala Miss Osječko-baranjske županije 2018. godine.
Njena prva pratilja je Dorotea Šešum, dok je druga Maria Elena Vukić. Poslije predaje cvijeća svim kandidatkinjama i lenti za ove tri najbolje po ovogodišnjem izboru, organizatori su najavili da će one krajem kolovoza sudjelovati na velikoj završnici izbora za Miss Hrvatske za Miss svijeta 2018. u Čakovcu. Poslije ovog izbora ljepote odgledana je nogometna utakmica hrvatske reprezentacije protiv Rusije, a zabavni program nastavljen je uz Igora Delača i njegov bend.

Tekst i foto: Rajko Cicak / BaranjaMedija.h

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari