Press desk

Press info

Sara Siladji prva finalistica Miss Hrvatske 2019.
28 sij 2019 01:29:00
8922 views

Za Miss Zagrebačke županije 2019. godine izabrana je Sara Siladji, koja će predstavljati Zagrebačku županiju na Izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta. Izbor Miss Zagrebačke županije 2019. održao se u kleti obitelji Bunčić u Dugom Selu, a lentu pobjednici uručio je gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian. Svečani program izbora donio je i pravu glazbenu poslasticu; talentirani mladi glazbenik Matija Cvek izveo je hit Visine i plesni singl Praviš me ludim. Uz Matiju nastupali su Boris Time virtuoz na violini sa DJ icom Žanom, finalist Supertalenta Diego Siqueira koji je plesom zapalio ženska srca u publici.

Natjecateljice su se predstavile u ležernoj mladenačkoj odjeći butika Ofinger zatim u otkačenim majicama brenda Pišem ti po zidu. Romantična, prozračna kolekcija dizajnerice Nike Maljenović, OurletBleu je naglasila ljepotu djevojaka uz torbice Hypnotic Bags a ženstvenost je istaknula dizajnerica Aleksandra Namjesnik. Proglašenje pobjednice je bilo u večernjim haljinama dizajnerice Natalije Smogor sa nakitom Chantal Design.

Dugo Selo pokazalo se kao jako dobar domaćin ovakvim natjecanjima. Večeras sam vrlo ponosan što je naša susjeda iz Vrbovca osvojila krunu i što će ponosno predstavljati našu županiju na izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta. Uvjeren sam da ćemo ove godine imati, ne prvu pratilju, već Miss Hrvatske 2019.! – najavio je gradonačelnik Dugog Sela Nenad Panian.

Novoizabrana Miss Zagrebačke županije Sara Siladji dolazi iz Vrbovca, a učenica je srednje škole u Dugom Selu. Fantastično se osjećam, na neki način nisam ovo očekivala, ali sve je odlično završilo! Vidjet ćemo kako će biti na izboru za Miss Hrvatske! – rekla je 180 cm visoka Sara, članica modne agencije Midiken.

Sara Siladji s pobjedom na izboru postala je ambasadorica za Polikliniku Atria za kampanju #ljepota je zdravlje, naglašavajući važnost zdravlja žena.

Miss medija proglašena je Antonija Radošević, a izabrali su je glasači putem društvenih mreža. Prva pratilja je Barbara Jakovljević iz Brdovca, studentica kemije na PMF-u, dok je lentu druge pratilje ponijela Marta Krajačić iz Vrbovca, studentica menađmenta u turizmu i hotelijerstvu.

Svečanosti su nazočili zamjenica župana Zagrebačke županije Nadica Žužak, dugoselski gradonačelnik Nenad Panian, koji je najljepšoj djevojci županije uručio lentu i brojni drugi gosti i uzvanici koji su se nakon izbora počastili sa slatkim delicijama slastičarnice Zagreb.

 

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu