Press desk

Press info

Prelijepa Ivona nova Miss Vukovarsko-srijemske županije!
06 svi 2019 02:30:00
8968 views

Za MISS Vukovarsko-srijemske županije 2019. godine izabrana je Ivona Gradečak, koja će predstavljati Vukovarsko-srijemsku županiju na Izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta. Izbor Miss Vukovarsko-srijemske  županije 2019. održao se na bazenima Vukovar, a lentu pobjednici uručio je zamjenik gradonačelnika Vukovara Marjan Pavliček.

Novoizabrana Miss Vukovarsko-srijemske županije Ivona Gradečak dolazi iz Ivankova, a učenica je vinkovačke Gimnazije.

“Iznimna mi je čast i iznenađenje biti proglašena za Miss Vukovarsko-srijemske županije, sada slijedi ono još uzbudljivije a to je izbor za Miss Hrvatske. Na tome natjecanju potruditi ću se predstaviti našu županiju najbolje što mogu, s obzirom na to da je konkurencija i na županijskom izboru bila velika jer su djevojke stvarno bile prelijepe tko zna što me čeka u daljnjem natjecanju. Međutim, moja vizija je samo hrabno i opušteno.“

Prva pratilja je Vanja Beronja iz Vukovara, studentica prehrambeno-tehnološkog fakulteta, dok je lentu druge pratilje ponijela Nikolina Grudić iz Mirkovaca, upravni referent.

Da bi došla do krune najljepše djevojke u Županiji, Ivona se natjecala s devet djevojaka u izlascima u različitim kompletima odjeće od originalnih majica La Donna koje su napravile posebne majice La Miss, najnovije kolekcije Startasica Borovo, predstavljena je i nova kolekcija sunčanih naočala Nove Optike, torbi Galko, divnih etno kreacija modne dizajnerice Slavice Musa te božanstvenih vjenčanica Nikolina koje su upotpunjene svečanim naušnicama Chantal design.

Zabavljači izbora su bili veseli  tamburaši Tamburaškog sastava Garavi a vratolomije na bazenima su izvodile mlade nade Cheerleading kluba iz Vinkovaca.

Za prekrasan i besprijekoran izgled kože kandidatkinja za izbor Miss Vukovarsko-srijemske županije 2019. brine se kozmetički brand Ziaja, koji nas kontunuirano oduševljava jedinstvenim kozmetičkim proizvodima na bazi prirodnih sastojaka. Ove godine Ziaja ponosno slavi trideset godina postojanja.

Svi gledatelji su bili pozvani da se nakon izbora zaslade sa slatkim delicijama kavane i restorana Orion, hotela Slavonija i nazdraviti uz proizvode zadruge Vrhunsko Vukovarsko.

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu