Press desk

Press info

Prelijepa Helena pobjednica Miss Sisačko-moslavače županije!
20 svi 2019 03:44:00
8801 views

U Top Termama i lječilištu Topusko održan je izbor za Miss Sisačko-moslavačke županije za Miss Hrvatske 2019.

Nova Miss Sisačko-moslavačke županije je Helena Ćatić a dolazi iz Hrvatske Kostajnice. Učenica je srednje škole, članica je udruge mladih Invictus. Ovo joj je, kaže, prvo iskustvo natjecanja u ljepoti, a od nacionalnog na kojemu će predstavljati svoju županiju očekuje naravno – vrh.
Krunu joj je predala prošlogodišnja missica Monika Bogdanić.

Pobjednicu je proglasio župan Sisačko moslavačke županije Ivo Žinić kao domaćin ovoga izbora uz riječi:

Večerašnji izbor za Miss Sisačko-moslavačke županije je još jedan dokaz da Top Terme i lječilište Topusko mogu pripremiti sva natjecanja. Vjerujem kako će naša predstavnica dostojno predstaviti  županiju na nacionalnom izboru Miss Hrvatske za Miss svijeta 2019. Ovo je još jedan pokazatelj da je županija Sisačko-moslavačka raznolika po svim segmentima kako od turističkih potencijala tako i kulturoloških te znanstvenih.

Lentu su osvojile i Helenine pratilje: druga pratilja  je Linda Bainac, a prva pratilja pak Ivana Povoljnjak obje su iz Petrinje.

Djevojke su se predstavljale u mladenačkoj odjeći butika Škrinjica iz Topuskog zatim su predstavile proljetnu kolekciju ženskih torbi Galko koje su ženski dio publike ostavile bez daha. Gracioznost su djevojke pokazale na završnom izlasku u večernjim haljinama krojačkog obrta Jana, frizure su brižno složile ruke frizerskog salona Marina iz Topuskog. Posebnim se pokazala i kolekcija nakita dizajnerice Vesne Markanović i njezinog brenda JOJO.

Zabavljači izbora su bili veseli  i mladi plesni parovi iz plesnog ogranka Topusko Harmony  a potpuno su oduševili plesni prvaci Jakov Bjelac i Magdalena Vidas Članovi su Sportskog plesnog kluba Petrinia iz Petrinje.

Za prekrasan i besprijekoran izgled kože kandidatkinja za izbor Miss Sisačko-moslavačke županije 2019. brine se kozmetički brand Ziaja, koji nas kontunuirano oduševljava jedinstvenim kozmetičkim proizvodima na bazi prirodnih sastojaka. Ove godine Ziaja ponosno slavi trideset godina postojanja.

Svi gledatelji su bili pozvani da nakon izbora degustiraju proizvode OPG Dvorneković.

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu