Press desk

Press info

Marija Rogić je Miss Zagreba za 2019!
21 svi 2019 11:53:00
9349 views

Marija Rogić djevojka iz zagrebačkog kvarta Dubrava nova je Miss Zagreba, prva pratilja je Karla Kraljević te druga pratilja Ana Kovač. Mariju je okrunila sada već bivša Miss Zagreba 2018. Nika Mikulek!

Sinoć je muzej Mimara u Zagrebu bio premali za sve koji su željeli prisustvovati proglašenju  najljepše Zagrepčanke. Na ovogodišnjem izboru Miss Zagreba za Miss Hrvatske 2019.natjecalo se 9 djevojaka iz Zagreba koje su došle iz raznih zagrebačkih kvartova.

U prvim redovima sa svojim suradnicima sjedio je i sam gradonačelnik grada Zagreba gosp.Milan Bandić koji je novoizabranoj missici predao lentu, a među brojnim nagradama partnera istaknula se umjetnička slika akademskog slikara Dimitrija Popovića koju joj je i sam uručio.

Djevojke su pred ocjenjivački sud izlazile 4 puta a njega su sačinjavale brojne osobe iz kulturnog i javnog života Zagreba te bivše missice Hrvatske između ostalih Nina Slamić Gudeljević, Antonija Gogić Bračulj, modna agentica Tihana Harapin Zalepugin, Suzy Josipović Redžepagić, Zvona Vučković, estradni manager Zoran Škugor i sponzori izbora.

Natjecateljice su nosile modele poznatih zagrebačkih i hrvatskih dizajnera dizajnerice Ivane Jurić, Monike Hršak MONI dizajn, Božice Medić Juraković- Axa mode, Ivančice Pahor, ručno rađeni kožni nakit- Mirellas Mirele Bartolić te naočale domaće Tvornice naočala Zagreb, a u zadnjem najsvečanijem izlasku večernje haljine BARIBA u pratnji poznatih fitness trenera koji su nosili svečana odjela JEORDIES.

I ove godine prvi puta u suradnji sa World class centrom proglašena je MISS FITNESS. Lentom se okitila taekwandoistica Karla Krsnik. Za šminku i frizuru natjecateljica kao i svake godine bili su zaduženi učilište Profokus i JK hair and style studio.

Izbor Miss Zagreba za Miss Hrvatske kao i svake godine je pod organizacijskom palicom direktorice izbora Ive Loparić Kontek koja nam je otkrila da nova Miss Zagreba Marija Rogić ima 19 godina i studira na Fakultetu prometnih znanosti te se od malih nogu aktivno bavi sportom, a među istaknutijima je atletika. Osim što će imati vrlo zahtjevnu ulogu promotorice glavnog grada Hrvatske na finalu Miss Hrvatske ići će na osvajanje kategorije sport kao i krune Miss Hrvatske 2019. koja eto već 5 godina nije bila u Zagrebu.

U samom programu izbora nastupili su plesni par plesnog centra Fredi,Jure Brkljača te band Barabe koji su po prvi puta premijerno predstavili svog novog pjevača Jerka Fabića te novu pjesmu „Žena zmaj

Miss Zagreba 2019. dobila je brojne vrijedne poklone i nagrade između kojih se ističu nagrade poliklinika Aesthete i Mešter , Dental esthetic centra, World class centra, toplica Aqua vivae, Sultan Drinks, Farmasija, učilišta Profokus i brojne druge.

FOTO: PR Miss Zagreba/ Mario Jambrek, Boris Mataković

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu