Press desk

Press info

Miss Međimurske županije 2019!
03 srp 2019 07:42:00
6793 views

Ovogodišnji Miss Međimurja održan je u DG Hotel Panorama u Prelogu. Pokrovitelj je bio Grad Prelog, dok su izbor podržali Međimurska županija, Općina Selnica, Sveti Martin na Muri, Sveti Juraj na Bregu i Hotel Picok Đurđevac.

Devet kandidatkinja u prvom je izlasku prošetalo u natjecateljskim dresovima ŽNK Međimurja koji nosi natpis Međimurske lepe puce.

Djevojke su se pojedinačno predstavile sa svojim talentima, a bilo je svega od pjevanja, plesa, glume, sporta, istezanja, šminkanja.

Na red su došla i pitanja ocjenjivačkog žirija u kojem su bili Dejan Levačić, Rajko Dobošić, Dragica Domjanić, Ivan Gradečak, Helena Strahija, Valentina Brzuhalski i direktorica izbora za Miss Hrvatske. Frizure je na djevojkama pripremio frizerski salon Stil iz Goričana, a za make up se pobrinula Daemy Martina Medvedar – Ivanović. Na drugom izlasku kandidatkinje su nosile nakit iz obiteljskog obrta Galko. Na trećem izlasku djevojke su nosile odjeću online butika Azzurro Fashion&Style. Djevojke su nagrađene haljinama Azzurro Fashion&Style, poklon paket Oriflama, te nakit Ivančice Pahor. Program su obogatile Mažoretkinje Grada Preloga, Martina Sabljak i Krunoslav Lajtman, Plesni studio D&D Varaždin i Nives Hadžić.

Tekst preuzet od: Mnovine

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu