Press desk

Press info

Rea oduševila publiku odgovorom!
03 srp 2019 08:08:00
7627 views

Beach bar Colosseum u Opatiji u četvrtak, 20. lipnja, tijekom večernjih sati ugostio je izbor Miss Primorsko – goranske županije za Miss Hrvatske. Deset ljepotica natjecalo se za titulu najljepše djevojke naše županije koja će nas uskoro predstavljati na nacionalnom izboru, a nakon toga možda čak i na izboru za Miss svijeta.

Djevojke su se predstavile u svom najboljem svijetlu, a žiri je očito ipak malo više od ostalih očarala Rea Rebecca Plišić te je osvojila lentu i krunu Miss PGŽ. Prva pratilja je Nikolina Šaponja, a druga pratilja je Gulia Moreale.

Spomenimo kako se lenta Miss fotogeničnosti dodijelila Nikolini Tadijić, a do odluke o tome došlo se putem Facebooka gdje su građani imali priliku svojim lajkovima birati tko će lentu osvojiti.  Ona je prikupila čak oko 1900 lajkova, a odmah iza nje je bila Nikolina Šaponja s 1600 lajkova.

Dodajmo da je izbor imao i mali humanitarni karakter. Ulaznica za posjetitelje nije se naplaćivala, već je na ulazu bila postavljena kutija za donacije koje će biti upućene Dječjoj bolnici na Kantridi.

 

Tekst preuzet: fiuman.hr

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu