Press desk

Press info

Mateja pobjedila u Požegi!
03 srp 2019 08:13:00
7825 views

Miss Požeško-slavonske županije za 2019. godinu je Mateja Bilješković iz Pleternice, prva je pratilja Patricia Hanžek, također iz Pleternice, a druga Mateja Širić iz Požege. Izbor je obavljen između sedam kandidatkinja, koje su se publici predstavile na pozornici Trga Sv. Trojstva u Požegi. Mateja Bilješković (22) je studentica je treće godine Fakulteta za odgojne i obrazovne znanosti u Slav.Brodu. Sudjelovat će na izboru za Miss Hrvatske 2019.

Izbor Miss Požeško-slavonske županije bio je dio manifestacije „Ivanjski krijes“ koju Požežani po tradiciji dugoj nekoliko stoljeća održavaju prvog dana ljeta. Posljednja dva desetljeća to je spektakl paljenja velikog plamena na središnjem požeškom trgu. Krijes su pripremili požeški izviđači, a zapalila novoizabrana Miss u pratnji ostalih kandidatkinja za Miss, članova Gradske straže Požega i njihovih gostiju članova Samoborske narodne garde. Ovo ljeto  dočekano je uz nastup Slavonskih trubača i grupe Crvena jabuka, a velikim vatrometom upućen je pozdrav ljetu. Nije nevažno, ali na Trgu  Sv. Trojstva gotovo nikad nema sparine, pa je ovogodišnja večer uz bogati program pod pokroviteljstvom Grada Požege, Turističke zajednica Županije i Grada Požege  privukla veliki broj publike.

Tekst preuzet: Glas Slavonije

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu