Press desk

Press info

Izabrana prva superfinalistica!
16 kol 2019 12:44:00
7401 views

Djevojke su u subotu imale prvo bodovanje u prednatjecanju u kategoriji Sport&Fitness, a pobjednica je Iva Mijolović Miss Zadarske županije koja je osvojila najveći broj bodova (50). 

Odmah iz nje sa samo 20 bodova manje je Lara Brkić Miss Dubrovačko-neretvanske županije , a simpatična Esmeralda Slaviček Miss Međimurske županije je osvojila treće mjesto sa 20 bodova. 

Pripreme u kategoriji Sport&Fitness vodio je MBS sportsko medicinski centar, a trener Fabijan Miškulin ocjenjivao je djevojke kroz pet motoričkih testova koji su dali ukupnu sliku o razini funkcionalnosti tijela i kondicijskih sposobnosti natjecateljica. 

Pokazalo se da djevojke brinu o svom tijelu te se moglo primijetiti da se većina njih bavi tjelesnim aktivnostima što je u današnje vrijeme jako bitno. Kroz tri dana sve finalistice će imati bodovanje u ostalim kategorijama, a već danas ih očekuje naporan dan kada će snimati razglednice  te pokazati ljepote Sisačko-moslavačke županije. 

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu