Press desk

Press info

Izabrane još dvije superfinalistice!
16 kol 2019 12:52:00
8157 views

Natjecanje za Miss Hrvatske dobilo je još dvije superfinalistice. Kategoriju Top Model, mentorice Tihane Harapin Zalepugin osvojila je Katarina Mamić te si je tako osigurala put do finala Miss Hrvatske 2019. koji će se održati u Malom Lošinju krajem kolovoza. U večernjim satima, menadžer Zoran Škugor izabrao je pobjednicu u kategoriji Talent.  Osam djevojaka pokazalo je svoja umijeća, ali najbolji talent pokazala je Lara Brkić, Miss Dubrovačko-neretvanske županije i osvojila tu kategoriju.  Esmeralda Slaviček, Miss Međimurske osvojila je drugo mjesto, a Miss Sisačko-moslavačke županije, Helena Ćatić osvojila je treće mjesto.
 

Djevojkama ostaje kategorija Multimedija koja će biti proglašena prije velikog finala.
Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu