Press desk

Press info

Koja od ovih ljepotica će postati Miss Hrvatske?
19 kol 2019 11:21:00
9881 views

Djevojke su snimale beauty editorijal na području Sisačko-moslavačke županije. Kao i svake godine Direkcija Miss Hrvatske želi povezati ljepotu Hrvatske s ljepotom djevojaka i županija odakle dolaze. Ove godine odlučila je napraviti projekt te povezati kontinentalnu i morsku Hrvatsku. Upravo tako će biti i predstavljene djevojke u svojim beauty razglednicama.

Ovogodišnje finalistice su : Katarina Mamić, Estela Perkov, Maria Rogić, Glorija Mudrovčić, Rea Rebecca Plišić,  Tea Pavičić, Lara Brkić, Vanja Beronja, Esmeralda Slaviček, Tina Ković, Mateja Bilješković, Helena Čatić, Iva Mijolović i Sara Siladji.

Kako je ljeto u punom tijekom finalistice su predstavljene u kupaćim kostimima dizajnera Zorana Aragović koji stoji iza brenda BiteMyStyle fashion design.

Dizajner Zoran Aragović već drugu godinu uspješno suradjuje s direkcijom izbora za Miss Hrvatske, pa će tako djevojke u finalnoj večeri nositi njegovu najnoviju kolekciju.

 Kostimi su u prepoznatljivom BiteMyStyle stilu prepuni boja, uzoraka u pomalo retro stilu i svaki je drugačiji i unikatan baš kao što su i same natjecateljice.

Oznake:
Galerija slika
Facebook komentari

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu