Press desk

Press info

IZABRANA NAJLJEPŠA ZAGREPČANKA! Tara jednoglasno pobijedila: ‘Već sada postiže odlične uspjehe u onome što radi’
28 ožu 2023 01:15:00
1479 views

Tara Begedin (17) je okrunjena za najljepšu Zagrepčanku koja će predstavljati Grad Zagreb na finalu Miss Hrvatske 2024. godine. Njezine pratilje su Helena Medved kao prva i Ana Usmiani kao druga pratilja.

“Tara je mlada, vrlo perspektivna balerina i jazz plesačica, koja ima samo sedamnaest godina, a već sada postiže odlične uspjehe u onome što radi. Pohađa opću gimnaziju i govori engleski i talijanski jezik. Ova mlada ljepotica uz ples jako voli odbojku i atletiku”, rekla je Iva Loparić Kontek, vlasnica licence Miss Hrvatske i direktorica Miss Grada Zagreba.

Tarina pobjeda jednoglasna je odluka ocjenjivačkog suda koji su činili između ostalih Tihana Harapin Zalepugin , modna agentica i mentorica kategorije TOP MODEL, Zoran Škugor, estradni menadžer i mentor kategorije TALENT, proslavljeni košarkaš Gordan Giriček koji danas ima vlastiti brend naočala s hrvatskim potpisom u suradnji s Tvornicom naočala, Miss Hrvatske 2014. Antonija Gogić Bračulj, Miss Hrvatske 2019. Katarina Mamić. U programu koji je vodio Davor Garić nastupio je Amir Kazić Leo.

  

Oznake:
Galerija slika
Nema galerije slika.
Facebook komentari

PRESS kutak

U želji da što kvalitetnije predstavimo javnosti izbor za Miss Hrvatske i projekt Ljepota sa svrhom stojimo vam na raspolaganju za sve informacije, intervjue s aktualnom misicom ili direkcijom.

Možete nas kontaktirati elektroničkom poštom na adresu:

Aktualna događanja možete pregledati ovdje ili na Facebook stranicama:

Facebook/Miss Hrvatske Za Miss Svijeta - stranica koju uređuje direkcija izbora za Miss Hrvatske

Facebook/Miss World Croatia - Javna osoba - stranica u vlasništvu Miss World Organization koju uređuje aktualna nositeljica titule Miss Hrvatske i koja se prenosi s pobjednice na pobjednicu